radyobir
radyobir

Kendi balmumu figürünü seyretti

Askerlik görevini icra etmesinin ardından soluğu Londra'da alan Edis Görgülü, Madame Tussauds İstanbul'da sergilenmek üzere Londra Stüdyosu'nda hazırlanan balmumu figürünü ziyaret etti.

31 Ocak 2020 15:31 | Kategori: Yaşam

Figürün yapım aşamasını yakından takip eden sanatçının ziyareti sırasında saç teli, göz rengi, diş kalıbı gibi referansları da tekrar kontrol edildi.

Balmumu figürü için ölçü alım çalışmaları Ekim ayında Madame Tussauds İstanbul ve Londra stüdyo sanatçıları tarafından gerçekleştirilen popüler yıldız Edis Görgülü, hazırlık sürecini ilgiyle takip etti.

Edis, Madame Tussauds sanatçılarından figürün yapımıyla ilgili detaylı bilgileri alırken yapım aşamasında olan dünyaca ünlü diğer yıldızların da balmumu figürlerini inceledi.

Madame Tussauds Londra stüdyo sanatçıları tarafından ilgiyle ve beğeniyle karşılanan sanatçı, dünyaca ünlü yıldızlarla aynı stüdyoda figürünün hazırlanıyor
olmasından dolayı duyduğu heyecanı ve yapım aşamasında olan figürünü çok beğendiğini dile getirdi.

Sitemiz yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm haklarının sahibidir. Kaynak gösterilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan köşe yazısı/haberin bir bölümü, alıntılanan habere aktif link verilerek kullanılabilir.
YUKARI