radyobir
radyobir

Kim kundaklıyor bu araçları?..

Kağıthane'de sabah karşı park halinde bulunan 7 araç, kimliği belirsiz kişilerce kundaklandı. Alev alev yanan araçlar kullanılamaz hale geldi.

04 Şubat 2016 07:45 | Kategori:

İstanbul'da dün yine park halindeki araçlar kundaklandı. Kağıthane'de 7 araç yanarak kullanılamaz hale geldi. Olay, saat 04.30 sıralarında, Talatpaşa Mahallesi'nde meydana geldi. Kimliği belirsiz kişi ya da kişiler, Mekki Hikmet Gelenbey Sokak üzerinde bulunan park halindeki 4 araç ile Hanımeli Sokak'ta bulunan 3 aracı ateşe vererek kundakladı. Mahallede yaşayan vatandaşlar, araçlardan yükselen alevleri fark edip durumu polis ve itfaiye ekiplerine bildirdi. Olay yerine gelen itfaiye, alev topuna dönen 7 aracı söndürme çalışmalarına başladı. Bu sırada yanan araçların yanında bulunan bir elektrik direğinde de parlamalar meydana geldi. Yangın, ekiplerin yaklaşık 15 dakikalık çalışması sonucu söndürüldü. Yangın sonucu tamamen kullanılamaz hale gelen 5 araçtan geriye sadece iskeletleri kalırken, 2 araçta da büyük çapta maddi hasar oluştu.

'BU ÜLKE BÖYLE ZATEN'

Aracı yanan bir mahalle sakini, daha öncede bu tarz kundaklama olaylarının yaşandığını belirterek, "Şimdi bizim de başımıza geldi. Yapacak bir şey yok. Bu ülke böyle zaten" dedi. Olayın görgü tanığı bir vatandaş ise, "Oğlum beni uyandırdı. Komşulara otomobillerinizi çekin diye bağırdım. Baya bir alev yükseldi. 7-8 araç yanıyordu. İtfaiyeye haber verdik" diye konuştu. Polis, kaçan şüphelilerin yakalanması için çalışma başlattı.

Sitemiz yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm haklarının sahibidir. Kaynak gösterilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan köşe yazısı/haberin bir bölümü, alıntılanan habere aktif link verilerek kullanılabilir.
YUKARI