radyobir
radyobir

Kimyasal madde patladı!.. Ortalık savaş alanına döndü!..

Samsun sanayide, dondurma imalathanesinde meydana gelen patlama ile birlikte çıkan büyük çaplı yangın, itfaiyenin yoğun çalışması sonucu kontrol altına alındı.

17 Temmuz 2017 11:27 | Kategori: Yaşam

Edinilen bilgiye göre, Canik ilçesi Gülsan Sanayi Sitesi İlkadım Bulvarı üzerinde bulunan bir dondurma imalathanesinde saat 09.50'de büyük bir patlama meydana geldi. Patlamayla birlikte bölge savaş alanına dönerken, patlamanın ardından yangın çıktı. Alevler çevredeki iş yerlerine sıçrarken, olay yerine çok sayıda itfaiye aracı ve ambulans sevk edildi. Yangını söndürmek için Samsun Büyükşehir Belediyesi itfaiye ekipleri ve AFAD ekipleri seferber olurken, 112 Acil Sağlık ekipleri de yaralılara müdahale etti. Olayda ilk belirlemelere göre 1’i ağır 11 kişi yaralandı.

Kimyasal madde yangını

Yetkililer, yangında kimyasal maddenin yandığı ve insan sağılığı için zararlı olduğu gerekçesiyle görevliler ve vatandaşları uyardı. Görevlilerin maske takması sağlanırken, vatandaşlar bölgeden uzaklaştırıldı.

Yangının saat 11.00 itibariyle kontrol altına alındığı bildirildi.

Sitemiz yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm haklarının sahibidir. Kaynak gösterilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan köşe yazısı/haberin bir bölümü, alıntılanan habere aktif link verilerek kullanılabilir.
YUKARI