radyobir
radyobir

Kıran kırana maç Fenerbahçe'nin

THY Euroleague 9. hafta maçında Fenerbahçe, Khimki'yi 71-67 mağlup etti.

25 Kasım 2017 09:41 | Kategori:

Karşılaşmanın başında James Nunnally'nin önderliğinde etkili olan Fenerbahçe Doğuş, ilk 5 dakikanın sonunda farkı çift hanelere çıkardı. Khimki Moskova, Alexey Shved ve Thomas Robinson ile skorlar üretse de, Sarı Lacivertliler birinci çeyreği 24-15 önde tamamladı. İkinci çeyreğe James Anderson ve Stefan Markovic'in sayılarıyla başlayan Rusya temsilcisi farkı 1 sayıya kadar düşürdü. Buna karşılık hücumda daha da etkili olan Fenerbahçe Doğuş, 14-3'lük bir seriyle farkı yeniden açtı ve soyunma odasına 38-26'lık üstünlükle gitti. 

Üçüncü çeyrekte Khimki Moskova, Shved'in katkılarıyla maça ortak olmaya çalışsa da, skor üstünlüğünü koruyan Sarı Lacivertliler, dördüncü çeyreğe 58-48 önde girdi. Son 10 dakikaya hızlı bir giriş yapan Khimki, maçın bitimine 3 dakikadan az bir süre kala farkı yeniden 1 sayıya kadar indirdi. Son dakikaya 68-67 önde giren Fenerbahçe Doğuş, skor üstünlüğünün rakibine geçmesine izin vermedi ve mücadeleyi 71-67 kazandı. 

Oynadığı son 5 maçta 4. galibiyetini alan Fenerbahçe Doğuş'ta James Nunnally, 20 sayı, 3 ribaund ve 3 asistle maçın en etkili ismi olurken, Brad Wanamaker 16 sayı ve 6 asistle galibiyete katkıda bulundu. Khimki'de ise Alexey Shved 21 sayıyla maçın en skorer ismi oldu. 

Sitemiz yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm haklarının sahibidir. Kaynak gösterilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan köşe yazısı/haberin bir bölümü, alıntılanan habere aktif link verilerek kullanılabilir.
YUKARI