radyobir
radyobir

Kırmızı halıda şıklık yarışı...

44. Pantene Altın Kelebek Ödülleri önceki akşam Zorlu Performans Sanatları Merkezi'nde düzenlenen geceyle sahiplerini buldu.

11 Aralık 2017 02:17 | Kategori: Magazin

Cem Davran ve Ayça Ayşin Turan'ın sunuculuğunda gerçekleşen geceye aralarında Tarkan, Cem Yılmaz, Yılmaz Erdoğan, Kenan İmirzalıoğlu - Sinem Kobal, Cansu Dere, Merve Boluğur, Hande Erçel gibi birçok ünlü isim katıldı.



CEM DAVRAN'A CEVAP VERDİ

Gece, sunucu Cem Davran'ın Ruhar'ın jenerik şarkısı için "Bu jenerik bana tuvalet penceresinde sıkışan birini hatırlatıyor" esprisiyle başladı. Davran'ın dizideki partneri Hande Ataizi'ye atıfta bulunduğu bu konuşmaya, Ataizi sessiz kalmadı. Hande Ataizi sosyal medya hesabı üzerinde Cem Davran'a "Yağmurlu bir günde sen kalk, dizinin yıllarca yayınlandığı kanalın sunuculuğunu yap. Sonrada  güzel anılarla değil de başkaları üzerinden prim yapmaya çalış. Ruhsar'ın ruhuna ters" yanıtını verdi.



'KIŞ GÜNEŞİ'NE YENİ VERSİYON

Ajda Pekkan, Mahmut Orhan'la birlikte gecenin açılışını yaptı. Sözü ve müziği Yıldız Tilbe'ye ait 'Kış Güneşi' adlı şarkının yeni versiyonuyla sahneye çıkan Pekkan, dansçılarıyla birlikte görsel şova imza attı.



TARKAN'IN AYAK İŞLERİNİ YAPIYORUM

Törende yılın şarkısı olarak Tarkan'ın seslendirdiği 'Beni Çok Sev' eseri seçildi. Sahneye bu şarkıyı söyleyerek çıkan Tarkan, gecede aynı zaman 'En İyi Pop Müzik Erkek' kategorisinde de ödül aldı. Megastar'ın ödüllerini komedyen Cem Yılmaz verdi. Cem Yılmaz "Tarkan'ın ne kadar star olduğunu siz düşünün. Ayak işlerini ben yapıyorum. Önceden Yalın'la çalışıyordum, rakamlar tatmin etmeyince Tarkan'a geçtim" dedi.



SEZEN AKSU'NUN ÖDÜLÜNÜ TARKAN ALDI

'En İyi Pop Müzik Kadın' kategorisinde ödül alan Sezen Aksu, geceye katılmadı. Yolladığı özel bir videoyla geceye renk katan Aksu, İzmir'de olması gerektiği için törene katılamadığını açıkladı. Kendi ödülünü alması için Tarkan'da ricada bulundu. Megastar Tarkan'da "Büyük bir zevle" sözleriyle Sezen Aksu'nun ödülünü aldı.



ESKİ SEVGİLİLER PİŞTİ OLDU

İki eski sevgili Cem Yılmaz ve Cansu Dere ödül gecesinde pişti oldu. Cem Yılmaz Tarkan'a ödül verdikten sonra sahneden ayrılırken, Cansu Dere 'En İyi Çocuk Oyuncu' ödülünü Beren Gökyıldız'a vermek için sahneye çıktı. Cansu Dere, ödül töreni sonrası muhabirlerin "Eski sevgilisiniz Cem Yılmaz içerideydi. Kuliste ve sahnede denk geldiniz. Kendisiyle konuştunuz mu?" şeklindeki sorusuna "Olabilir böyle şeyler. Akışı ben yapmıyorum sahnede. Gördük birbirimizi. Selamlaştık, niye selam vermeyelim ki?" şeklinde cevap verdi.



'MUCİZE YARATAN'LARA ÖZEL ÖDÜL

Ödül töreninde Kenan İmirzalıoğlu, Songül Öden, Engin Akyürek, Cansu Dere, Erkan Petekkaya ve Tuba Büyüküstün 'Mucize Yaratanlar' dalında ödül aldılar. Kenan İmirzalıoğlu, "Bu ödülü Türkiye'de ilk dizi ihracatını bölüm başına 1 milyon Dolar'a satan Osman Sınav'a ithaf ediyorum" dedi.



MESLEĞİMİ TUTKUYLA YAPIYORUM

Hande Erçel gecede 'En İyi Komedi & Romantik Komedi Dizisi Kadın Oyuncu' kategorisinde ödül aldı. Yılmaz Erdoğan'ın elinden ödülü teslim alan Erçel, "Daha yolun çok başındayım. Mesleğimi tutkuyla yapıyorum" dedi.



ÖDÜLÜNÜ ŞEHİTLERE ADADI

Gecede 'En İyi Kadın Haber Sunucusu' dalında ödülü Nazlı Çelik aldı. Çelik, "Beşiktaş'taki kanlı saldırının yıldönümü bugün. Biz unutmadıkça daha da güçleneceğiz. Benim için çok değerli olan bu ödülü, ziyaretimden 6 gün sonra kaybettiğimiz 13 Kato kahramanı ve şehitlerimize adıyorum" şeklinde konuştu.



EŞREF KOLÇAK'DAN DUYGU DOLU KONUŞMA

'En İyi Proje' ödülünü Çeyrek Asır projesiyle merhum Harun Kolçak kazandı. Harun Kolçak'ın babası Eşref Kolçak ödülü aldı. Eşref Kolçak "70 yıldan fazla yılımı sinemaya verdim. Ben köy çocuğuyum. Köydeyken çok kelebek yakalardım. Bu kelebeği de oğlum Harun için alıyorum. Oğlumu anacığının koynuna verdim. Bunu da onun koynuna vereceğim" dedi.

'MURAT'SIZ GECEYE KATILDI

Ödül töreninde 'En İyi Kadın Oyuncu' kategorisinde ödül alan Aslı Enver geceye sevgilisi Murat Boz olmadan tek katıldı. Enver, "Murat'ın işleri vardı. O yüzden geceye katılamadı. Her şey hayatımızda güzel gidiyor" dedi.

İşte 44. Altın Kelebek Ödülleri Kazananları  

En İyi Pop Müzik Kadın Sanatçısı  Sezen Aksu

En İyi Dizi  Vatanım Sensin

En İyi Pop Erkek Sanatçısı ve Yılın Şarkısı  Tarkan

En İyi Spor Programı  Stadyum

En İyi Çocuk Oyuncu  Beren Gökyıldız

En İyi Fantezi - Halk Müziği Kadın Sanatçı  Ebru Yaşar

En İyi Fantezi  - Halk Müziği Erkek Sanatçı  Koray Avcı

En İyi Kadın Sunucu  Evrim Akın 

En İyi Erkek Sunucu  Ali İhsan Varol

En İyi Komedi & Romantik Komedi Dizisi  Güldür Güldür

En İyi Komedi & Romantik Komedi Dizisi Kadın Oyuncusu  Hande Erçel

En İyi Komedi & Romantik Komedi Dizisi Erkek Oyuncusu  Çağlar Çorumlu

En İyi Çıkış Yapan  Aleyna Tilki

En İyi Dizi Müziği Söz Dizisi - Atakan Ilgazdağ

En İyi Yönetmen Söz Dizisi - Yağız Alp Akaydın

En İyi Senarist Nuran Evren Şit- Vatanım Sensin

En İyi Kadın Haber Sunucusu Nazlı Çelik

En İyi Erkek Haber Sunucusu Fatih Portakal

En İyi Haber Programı  CNN Turk- 5N1K Cüneyt Özdemir

En İyi Gündüz Kuşağı  Müge Anlı ile Tatlı Sert

En İyi Yarışma  Survivor - Acun Ilıcalı

En İyi Proje (Müzik)  Çeyrek Asır - Harun Kolçak

En İyi Müzik Grubu  Athena

Azerbaycan'ın En Parlak Yıldızı  Röya

En İyi Kadın Oyuncu  Aslı Enver

En İyi Erkek Oyuncu  Tolga Sarıtaş

En İyi Dizi Çifti  Öykü Karayel - Gökhan Alkan / Kalp Atışı

En İyi Youtuber/Instgramer Enes Batur

En İyi Klip  Mabel Matiz- Ya bu işler ne

Kendi Mucizesini yaratanlar Kenan İmirzalıoğlu, Tuba Büyüküstün, Songül Öden,Erkan Petekkkaya Cansu Dere, Engin Akyürek

Sitemiz yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm haklarının sahibidir. Kaynak gösterilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan köşe yazısı/haberin bir bölümü, alıntılanan habere aktif link verilerek kullanılabilir.
YUKARI