radyobir
radyobir

Kıstırılan cinayet zanlısı intihar etti

Ankara'da 2 kişiyi öldürdükten sonra kayıplara karışan cinayet zanlısı, polis ekipleri tarafından sıkıştırılınca intihar etti.

07 Ekim 2017 10:02 | Kategori:

Olay, akşam saatlerinde Mamak Dostlar Mahallesinde meydana geldi. Alınan bilgilere göre; Bedrettin Cömert Caddesi üzerinden evine giden Gökay İzci’nin kullandığı 06 DTF 98 plakalı otomobilin önünü Üreğil Lisesi önünde elindeki silahla kesen Erol K., Gökay İzci ve eşi Hilal İzci’yi o sırada araçta bulunan 7 yaşındaki kızları Ayça’nın gözleri önünde vurarak öldürdü. Olayın ardından aracına binerek kaçan zanlı kayıplara karıştı. 

2 kişiyi daha öldüreceği iddia edildi 

Polis ekipleri, olayın ardından 06 BT 9433 plakalı otomobiline binerek izini kaybettiren Erol K.’nın yakalanması için teyakkuza geçti. Bir süre kardeşinin evine sığındığı öğrenilen zanlı daha sonra burayı da terk etti. Kardeşinin polis ekiplerine yaptığı ihbarda, zanlının Hüseyingazi Mahallesi’nde yaşayan 2 kişiyi daha öldüreceğini söylediği iddia edildi. İhbarcı şahsın bildirdiği adrese çıkan tüm yollar polis ekipleri tarafından gözetim altına alındı.

Zanlının kullandığı araç saat 01.00 sıralarında Mamak Dostlar Mahallesi’ndeki Hüseyingazi Türbe Yolu’nda polis ekipleri tarafından görüldü. Zanlının peşine düşen ekipler, Hüseyingazi Türbesi'nden Dostlar Mahallesi'ne inen dağ yolunda aracı kıskaç altına aldı. Bir süre sonra aracı durduran polis ekipleri, aracın etrafını sararak şahsı teslim almak için harekete geçti. Kaçamayacağını anlayan Erol K., 2 kişiyi öldürdüğü silahın namlusunu kendisine çevirerek ateşledi. Şahıs başına isabet eden kurşunun etkisiyle sürücü koltuğuna yığıldı. 

Olay yerine daha sonra sağlık ekipleri, sevk edildi. 112 Acil Servis ekipleri, şahsın hayatını kaybettiğini tespit etti. Bölgeye intikal eden Olay Yeri İnceleme ekipleri, araç ve ceset üzerindeki delilleri topladı. Erol K.’nın cansız bedeni yapılan işlemlerin ardından morga kaldırıldı. Olayla ilgili soruşturma sürüyor. 

Sitemiz yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm haklarının sahibidir. Kaynak gösterilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan köşe yazısı/haberin bir bölümü, alıntılanan habere aktif link verilerek kullanılabilir.
YUKARI