radyobir
radyobir

Kitap okumaktan yorgun düştü...

Sosyal medya platformlarından birinde paylaşılan Golden Retriever cinsi bir köpek yavurusuna ait görüntüler, hayvanseverlerin yüreğini ısıttı. Videoda, sahibinin gözlüğü takan Golden yavrusunun, bir kitabın üstünde uyku ile verdiği mücadele görülüyor.

07 Aralık 2018 04:15 | Kategori: Dünya

Köpekleri neden seviyoruz çünkü onlar eğlenceli, faydalı, enerjik ve her şeyden önemlisi onlar harika. Ancak, köpekler arasında bir cins var ki belki de birçok kişi için dünyanın en sevimli canlısı onlar, tabi ki Golden Retriever'lardan bahsediyoruz.

"Bir bölüm daha oku ya da 5 dakika daha kestir" notu ile paylaşılan videoda yer alan bu küçük adamında tıpkı diğer Golden yavruları gibi tatlı olmak veya görünmek için ekstra bir çaba harcamasına gerek yok gibi duruyor.

‘iam.pepper' isimli Instagram hesabından paylaşılan videoda, yavru bir Golden Retriever'ın kendisi için çok büyük olduğu her halinden belli olan ve insan dostuna ait olan okuma gözlüğünü taktığı ve önünde duran bir kitabın üstünde uyumaya çalıştığı görülüyor.


Sitemiz yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm haklarının sahibidir. Kaynak gösterilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan köşe yazısı/haberin bir bölümü, alıntılanan habere aktif link verilerek kullanılabilir.
YUKARI