radyobir
radyobir

Kıyafete 10 üzerinden 10 verdi...

TV 8 patronu Acun Ilıcalı önceki akşam eşi Şeyma Subaşı ve arkadaşlarıyla Etiler'deki bir mekanda yemek yedi. Restoran çıkışı muhabirlerin objektiflerine poz veren ikili adeta düşman çatlattı.

01 Mart 2018 02:34 | Kategori: Magazin

Yakında bir cep telefonu uygulaması piyasaya sürecek olan Şeyma Subaşı, "Altı aylık çalışma sonucu moda uygulamamız görücüye çıkacak. Baştan bir yazılımı yapmak çok zor gerçekten. Çok güçlü bir ekiple yaklaşık iki haftaya projemizi tanıtacağız" dedi.

Eşi Şeyma Subaşı'na destek veren Ilıcalı, "Gerçekten başarılı bir iş oldu. Ben Şeyma'yı moda konusunda çok takdir ediyorum. İnşallah bu konuda da çok başarılı olacak" dedi.

Gazetecilerin  "Şeyma Hanım, şu an Acun Bey'in kıyafetine on üzerinden kaç puan verirsiniz?" şeklindeki sorusuna Şeyma Subaşı "Şu an Acun bence bayağı iyi, hatta gayet iyi. Ben ona on üzerinden dokuz veririm" şeklinde cevap verdi.

GÖKHAN YANLIŞ ANLAŞILDI

Acun Ilıcalı, "O Ses Türkiye" jürisi Gökhan Özoğuz'un önümüzdeki sezon yarışmada yer almayacağı iddialarınaysa "Gökhan bence yanlış anlaşıldı. Biz daha şimdiden hiçbir proje hakkında konuşmadık. Şu an verilmiş bir karar yok. Ne Hadise, ne Murat, ne Gökhan ne de başka bir kimseyle şimdi değil, yazın oturup 'Hadi arkadaşlar ne yapıyoruz?' diyerek karar veriyoruz. Gökhan bence yanlış anlaşıldı" şeklinde cevap verdi.

Sitemiz yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm haklarının sahibidir. Kaynak gösterilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan köşe yazısı/haberin bir bölümü, alıntılanan habere aktif link verilerek kullanılabilir.
YUKARI