radyobir
radyobir

Kızı da oyuncu oldu

Baba mesleği seçen ünlüler kervanına bir yenisi daha eklendi. Ali Karagöz'ün kızı Melisa Karagöz'ün kızı Melisa Karagöz'de babasının izinde.

14 Mart 2019 11:49 | Kategori: Magazin

Melisa Karagöz'de baba mesleği olan oyunculuk mesleğini seçti. Oyuncu Ali Karagöz, kendisi gibi tiyatrocu olan kızı Melisa Karagöz ile ilk kez önceki Nişantaşı City's AVM'de objektiflere takıldı. Babasının mesleğini yapmaya başladığını söyleyen Melisa Karagöz, bütün gün babası Ali Karagöz ile birlikte AVM'de zaman geçirdi.

Yıllar sonra eski sevgilisi hakkında konuştu
 
Ayak üstü gazetecilerle sohbet eden Ali Karagöz, yedi yıl birlikte olduğu eski sevgilisi Oya Başar hakkında yıllar sonra ilk kez konuştu. Eski sevgilisi ilgili bir soruya "Hiç bir zaman kötü ayrılmadık. Oya çok özel bir dost zaten. Biz sadece dostuz. Arada bir telefonlaşıp konuşuyoruz. Defteri kapatınca kapatmak lazım. Birlikte bir proje olursa neden olmazsın seve seve kabul ederim. Güzel olur aslında" dedi.  

Sitemiz yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm haklarının sahibidir. Kaynak gösterilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan köşe yazısı/haberin bir bölümü, alıntılanan habere aktif link verilerek kullanılabilir.
YUKARI