radyobir
radyobir

Kızı işten çıkarıldı, baba fabrikayı bastı!..

Esenyurt'ta işten çıkarılan kızın babası tekstil fabrikasını bastı. Babanın açtığı ateşte 1 kişi öldü, 2 kişi de yaralandı.

21 Mart 2018 20:01 | Kategori:

Ahmet Balcı'nın kızı Esenyurt Sanayi Mahallesi’ndeki bir tekstil fabrikasında çalışıyordu. Balcı'nın kızı fabrikadaki iş arkadaşlarıyla kavga edince işten çıkarıldı. Ahmet Balcı, kızının işten çıkarılmasını konuşmak için saat 16.00 sıralarında fabrikaya geldi. Fabrikadaki konuşma kısa sürede kavgaya dönüştü. Ahmet Balcı, peş peşe ateş etti. Açılan ateşte fabrika çalışanlarından İrfan Tepe hayatını kaybetti. Ömer Tepe ve bir kadın çalışan yaralandı. 



GÖZALTINA ALINDI

Esenyurt İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri kısa sürede olay yerine geldi. Yaralılar ambulansla Esenyurt Eğitim ve Araştırma Hastanesine kaldırıldı. Ahmet Balcı, Esenyurt Araştırma Büro ekipleri tarafından kısa sürede gözaltına alındı. 

Polis olayla ilgili soruşturmanın sürdüğünü bildirdi. 

Sitemiz yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm haklarının sahibidir. Kaynak gösterilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan köşe yazısı/haberin bir bölümü, alıntılanan habere aktif link verilerek kullanılabilir.
YUKARI