radyobir
radyobir

Kjaer'e 40 milyonluk teklif!..

Fenerbahçe'nin başarılı oyuncusu Simon Kjaer için Milan'ın ardından yeni bir iddia ortaya atıldı. İspanyol basını İtalyan ekiplerin takibinde olan Kjaer için Sevilla'nın devreye girdiğini iddia etti.

23 Temmuz 2017 09:48 | Kategori:

Fenerbahçe'nin başarılı savunmacısı Simon Kjaer için yeni bir iddia ortaya atıldı. Savunmacısı Adil Rami'yi Marsilya'ya satan Sevilla'nın Simon Kjaer için devreye girdiği İspanyol basını tarafından iddia edildi.

40 milyon TL!

2015 yazında 7,5 milyon euro karşlığı Lille'den transfer edilen Kjaer, 2 sezondur oynadığı futbolla büyük takdir topladı. Bu yaz Milan, Roma gibi İtalyan devlerinin takibinde olan Kjaer için şimdide Sevilla devrede. İspanyol ekibinin Simon Kjaer için 10 milyon euroluk (40 milyon TL)  teklif sunacağı iddia edildi.

Finansal Fair Play nedeniyle transfer yapmakta sıkıntı çeken Fenerbahçe'nin Kjaer için 10 milyon euroluk teklifi gündemine alabileceği konuşuluyor.

Sitemiz yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm haklarının sahibidir. Kaynak gösterilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan köşe yazısı/haberin bir bölümü, alıntılanan habere aktif link verilerek kullanılabilir.
YUKARI