radyobir
radyobir

KOBİ'ler İşlerini İnternete Taşımak için Arama Motorlarını Tercih Ediyor

Dijital dünyada yaşanan gelişmeler ile birlikte arama motoru optimizasyonu çalışmaları artık firmalar için büyük bir önem taşıyor. Firmalar arama motoru optimizasyonu sayesinde prestijlerini artırırken aynı zamanda rakipleri ile de dijital ortamlarda rekabet edebilme şansına erişebiliyorlar.

20 Ekim 2017 08:00 | Güncelleme :20 Ekim 2017 08:04 | Kategori: Ekonomi

SEO olarak adlandırılan arama motoru optimizasyonu çalışmaları sayesinde firmalar hedef kitlelerine etkili bir şekilde erişebiliyorlar. Firmalar aynı zamanda SEO çalışmaları sayesinde mevcut müşteri kitleleri ile de daha sağlıklı bir iletişim kurabiliyorlar.

Orta ölçekli işletme sahipleri ve işlerini internete taşımak isteyen KOBİ’ler de son yıllarda sık sık aynı yöntemleri kullanmayı tercih ediyorlar. Arama motoru optimizasyonu çalışmaları sayesinde KOBİ’ler geri dönüşüm oranlarında gözle görülür bir fark elde edebiliyorlar.

Zeo Agency ile Digitalzone’17 Dijital Pazarlama Etkinliği

Türkiye’de de büyük bir ilgi görmeye başlayan dijital pazarlama ve arama motoru optimizasyonu çalışmaları konusunda artık uluslararası standartlarda etkinlikler yapılabiliyor. 2017 yılındaki dijital pazarlama etkinlikleriyle öne çıkan Zeo tarafından düzenlenecek olan Digitalzone etkinliği de bu etkinlikler arasında yer alıyor.

Dünyaca ünlü arama moturu uzmanlarının ve dijital pazarlama uzmanlarının katılacağı etkinlik 20-21 Ekim tarihlerinde Hilton İstanbul Bomonti Hotel’de yapılacak. 2 gün boyunca SEO’nun geleceği, yenilikleri ve dijital pazarlama dünyasındaki gelişmeler etkinlikte yer alacak.

Uluslararası Etkinlik Deneyimi

Etkinlik 20 Ekim saat 09:00’da ABD Arama Ödülleri etkinliği jürilerinden Yiğit Konur ve Judith Lewis’in konuşması ile açılış yapacak. Açılışın ardından ise Emily Grossman, Millie Ismail, Samuel Scott gibi dünyaca ünlü isimler etkinliği devam ettirecek. Dünyanın en ünlü markaları ile çalışmış olan bu katılımcılar yıllar boyunca sektör içerisinde elde ettikleri tecrübeleri ziyaretçiler ile paylaşacaklar.

Dijital dünyada başarı elde etmek istiyorsanız ve satışlarınızı SEO teknikleri ile yükseltmeyi hedefliyorsanız 20-21 Ekim tarihlerinde yapılacak Digitalzone’17 etkinliğinde yerinizi alın. Etkinliğe dilerseniz ekip olarak da katılabilmeniz mevcut. Ekip katılımları için düzenlenmiş biletlere göz atabilirsiniz.

Tek günlük ya da iki günlük bilet alarak katılım gösterebileceğiniz Digitalzone’17 uluslararası etkinlik deneyimini sizlere yaşatacak. Zeo’nun her ay hazırladığı Meetups’ları ile de dijital dünyadaki trendleri yakalayabilmeniz mümkün.

Sitemiz yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm haklarının sahibidir. Kaynak gösterilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan köşe yazısı/haberin bir bölümü, alıntılanan habere aktif link verilerek kullanılabilir.
YUKARI