radyobir
radyobir

Kocaman'dan Sivas maçına yeni onbir!..

Fenerbahçe'de çalkantılı günlerin ardından gözler Sivasspor ile Pazar akşamı Kadıköy'de oynanacak maça çevrildi…

14 Kasım 2017 12:32 | Kategori:

Merak konusu ise istifa sinyali sonrası göreve tekrar devam kararı alan Aykut Kocaman’ın sahaya nasıl bir takım süreceği, taktiğin ne olacağı ve ilk 11’de kimlerin forma giyeceği… İşte, o detaylar…

Fenerbahçe’de milli maç arası sonrası kadro kurma konusunda Aykut Kocaman sıkıntılı görünüyor. Çok sayıda oyuncusu sakat ya da cezalı olan Kocaman’ın Sivas maçına nasıl bir kadro ile çıkacağı merak konusu. İsla ve Valbuena sakat. Alper ve Neto ise cezalı. Kocaman’ın Dirar’ı mı, yoksa Şener’i mi sağ beke çekeceği maç saati belli olacaktı. Ama, Mehmet Ekici’nin henüz tam olarak iyileşmemesi yüzünden Şener sağ bekte, Dirar sağ kanatta forma giyecek.

Stoper için Neto’nun yokluğunda baş dönmeleri olduğu için 3 haftadır oynayamayan ama milli maçta forma giyen Skrtel’in takıma dönmesi bekleniyor. Yanında ise Neustadter oynayacak. Orta alanda ise bir değişiklik olmayacak. Josef ve Ozan bir sakatlık olmadığı takdirde forma giyebilecek. Orta alanın sağı ve solu ise büyük soru işareti. Sağda Dirar, solda Aatif ve ortada Giuliano bu mevkiler için en önemli favoriler. Hücum hattında ise Janssen’in forması garanti gibi. Gözden çıkarılan Mehmet Topal yine yok. İşte, Fenerbahçe’nin Sivasspor maçı 11:

Volkan Demirel, Şener Özbayraklı, Martin Skrtel, Roman Neustadter, Hasan Ali Kaldırım, Josef de Souza, Ozan Tufan, Nabil Dirar, Giuliano, Aatif Chahechouhe, Jens Janssen

Sitemiz yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm haklarının sahibidir. Kaynak gösterilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan köşe yazısı/haberin bir bölümü, alıntılanan habere aktif link verilerek kullanılabilir.
YUKARI