radyobir
radyobir

Kocaman şampiyonluk sözü verdi

Fenerbahçe, Medipol Başakşehir'e yenildi. Ligdeki ilk mağlubiyetini aldı. Ancak, Teknik Direktör Aykut Kocaman, şampiyonluk için "Güvence" vererek iddialı konuştu.

10 Eylül 2017 00:46 | Güncelleme :13 Eylül 2017 08:06 | Kategori:

Fenerbahçe'de uzatmada gelen Medipol Başakşehir yenilgisi sonrası büyük bir hayal kırıklığı yaşanırken, teknik direktör Aykut Kocaman'ın kendine ve takımına olan güveni devam ediyor.

Dün sabah kahvaltısında Ali Yıldırım'la buluşan Kocaman, aynı zamanda yakın dostu olan sarı-lacivertli yöneticiye şampiyonluk için güvence verdi.

Kocaman, "2010-11 sezonunda da 5'inci hafta sonunda 7 puanla liderin 8 puan gerisinde kalmıştık. İlk yarıyı da 9 puan geride kapatmıştık. Ama umudumuzu hiç yitirmedik. İnandık, birleştik, bir olduk, tek yumruk olduk; sonunda da şampiyonluğu kucakladık" dedi.

Mutlu sona yine yürekten inandığını ifade eden Kocaman, "Yürekten inanıyorum ki bu sezon da aynısı olacak" diye konuştu. Tecrübeli çalıştırıcı, 9'uncu haftada Türk Telekom Stadı'nda oynayacakları Galatasaray maçına zirveden 2-3 puan geriden gitmeleri halinde "işlerinin daha da kolaylaşacağını" savunurken şöyle devam etti:

Oynadığımız futbolun karşılığını alacağız, bundan eminim. Geriden gitmek bazen daha iyidir. Ama farkın fazla açılmasına izin vermemeliyiz."

Aykut Kocaman'ın 2009-10 sezonunda çalıştırdığı Fenerbahçe, Ülker Stadı'nda 38 galibiyet, 9 beraberlikle oluşan 47 maçlık bir yenilmezlik serisi yakalamıştı.

Kocaman'ın yeni Fenerbahçe'si ise evinde 4 maçtır kazanamıyor. Kadıköy'deki lig maçlarında Trabzonspor'la 2-2 berabere kalıp Başakşehir'e 3-2 yenilen sarı-lacivertli takım, Avrupa'da ise Strum Graz ile yenişemedi (1-1), Vardar'a ise 2-1 mağlup oldu. 

Sitemiz yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm haklarının sahibidir. Kaynak gösterilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan köşe yazısı/haberin bir bölümü, alıntılanan habere aktif link verilerek kullanılabilir.
YUKARI