radyobir
radyobir

Komadaki kadını bebeğinin ağlaması uyandırdı

Mucize gibi olay, ABD'nin Kuzey Carolina eyaletinde yaşandı. 23 yaşındaki Shelly Cawley, acil sezaryen operasyonuyla doğum yaparak Rylan adlı bir kız bebek dünyaya getirdi. Ancak genç kadın kan pıhtılaşması nedeniyle komaya girdi.

15 Eylül 2015 08:53 | Kategori: Dünya

Doktorların bir haftadır komada olan Shelly'i hayata döndürme umutları tükenirken, hemşire Ashley Manus'un aklına harika bir fikir geldi.Anne ve yeni doğmuş bebekler arasındaki ten temasının önemini bilen hemşire, Shelly ile Rylan bebeği bir araya getirmeyi önerdi.

 
Annesinin göğsüne yatırılan bebek, bir müddet huzurla uyudu. Doktorların bir etkileşim yaşanması için ağlatmaya çalıştığı Rylan, ağlamaya başlayınca mucize de beraberinde geldi. 7 gündür komada yatan Shelly Cawley'ın yaşam değerleri, çocuğunun sesini duyunca hızla normale döndü.
 
Baba Jeremy, geçen yıl yaşanan o anları şöyle anlattı: "Shelly'yi hayata döndüren, yeniden mücadele etmesini sağlayan şey o ağlamaydı. Karıma yeniden kavuşmuştum."
 
Minik kızının ağlamasıyla yaşama tutunan Shelly Cawley, tedavisinin ardından hastaneden çıktı. Şimdi Shelly ve kızı Rylan hayatlarına sağlıklı bir şekilde devam ediyor. Genç anne, yaşadığı mucize hakkında kitap yazmayı planlıyor.

Sitemiz yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm haklarının sahibidir. Kaynak gösterilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan köşe yazısı/haberin bir bölümü, alıntılanan habere aktif link verilerek kullanılabilir.
YUKARI