radyobir
radyobir

Komedi Festivali'nde Kemal Sunal rüzgarı esecek

"Söyleyin De Beraber Gülelim!" sloganıyla yola çıkan ve mizahın ulusal / uluslararası düzeyde en iyi isimlerini ağırlayacak olan BKM'nin organizasyonuyla gerçekleşecek olan 'İstanbul Komedi Festivali' 11 Kasım'da kapılarını açıyor.

07 Kasım 2017 11:44 | Kategori: Kültür & Sanat

Komedi sineması denilince akla gelen ilk isimlerin başında olan, susarken bile güldürmeyi başaran Türk sinemasının usta ismi Kemal Sunal unutulmadı!
 
Fatih Belediye’sinin sponsorluğunda ve Fatih Belediye Başkanı Mustafa Demir’in değerli katkılarıyla 11 Kasım’da açılışı yapılacak olan ‘Kemal Sunal Sergisi’ 18 Kasım’a kadar Uniq Fuaye alanında ziyaretçilere açık olacak.
 
Ücretsiz olarak gezilebilecek sergi Kemal Sunal’ın daha önce hiç sergilenmemiş aile ve özel fotoğrafları, filmlerinde kullandığı kostümleri, tiyatro aksesuarları ve özel eşyalarından oluşacak.

Sitemiz yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm haklarının sahibidir. Kaynak gösterilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan köşe yazısı/haberin bir bölümü, alıntılanan habere aktif link verilerek kullanılabilir.
YUKARI