radyobir
radyobir

Kongre dönüşü kaza

Konya'da MHP İl Kongresi'nden dönen Beyşehir ülkü ocakları üyelerini taşıyan minibüs, karşı yönden gelen kamyonla kafa kafaya çarpıştı. Kaza da üçü ağır 7 kişi yaralandı.

19 Ocak 2015 09:15 | Güncelleme :19 Ocak 2015 18:56 | Kategori:

Kaza, saat 20.00 sıralarında Konya-Isparta Karayolu 50’inci kilometresinde meydana geldi. Konya’da gerçekleştirilen MHP İl Kongresine katılan Beyşehir ülkü ocakları üyelerini taşıyan Süleyman Atay idaresindeki 42 GBJ 26 plakalı midibüs yoğun sis ve gizli buzlanma bulunan yolda karşı yönden gelen Vakkas Çetinkaya’nın kullandığı 34 FC 793 plakalı kamyonla kafa kafaya çarpıştı. Kazada midibüs şoförü Süleyman Atay ile ülkü ocakları üyeleri Serhat Dural, Mahmut Küçük, ağır yaralanırken, Eren Çengel, Hüseyin Özel, Seyit Karakaya, Haydar Öz, hafif yaralandı. Yaralılar ambulanslarla Konya’daki çeşitli hastanelere kaldırılarak tedavi altına alındı. Kazayla ilgili soruşturma başlatıldı.

ÜLKÜ OCAĞI BAŞKANI ÖLDÜ

Konya'daki MHP İl Kongresi'ne katıldıktan sonra Beyşehir'e dönerken Konya-Isparta Karayolu 50’inci kilometresinde karşıdan gelen kamyonla çarpışan minibüste bulunan ve kazada ağır yaralanan Beyşehir Ülkü Ocağı Başkanı Serhat Turak tedavi gördüğü Necmettin Erbakan Üniversitesi Meram Tıp Fakültesi Hastanesi’nde hayatını kaybetti. Bu arada kaza ile ilgili üç yaralının daha Beyşehir Devlet Hastanesi'ne getirildiği ve kazada karalı sayısının 10'a yükseldiği belirtildi.

Sitemiz yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm haklarının sahibidir. Kaynak gösterilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan köşe yazısı/haberin bir bölümü, alıntılanan habere aktif link verilerek kullanılabilir.
YUKARI