radyobir
radyobir

Konseri iptal ettirmedi

Soner Sarıkabadayı Tekâmül Turnesi kapsamında kış sezonunun ilk konseriyle hayranlarına Kadıköy Dorock XL 'da 1000'e yakın kişiyle merhaba dedi. Yoğun konser programından dolayı bitkin düşen ünlü sanatçı sahne öncesinde iğne ve serum tedavisi gördükten sonra sahneye çıktı.

26 Eylül 2017 02:32 | Kategori: Magazin

İlaçlarla ayakta duran ve konseri iptal ettirmeyen ünlü sanatçı ilk şarkıdan sonra; "Şuan çok rahatsızım aslında ama konserimi iptal ettirmek istemedim. Performansımda hastalığımdan dolayı düşüklük olursa şimdiden özür dilerim ama performansımı maksimum zorlayacağım” dedi. Serum verilirken; instagram storysindeki paylaşımına "Herşey Dorock XL ve Sizin İçin…” notunu düştü. Durumu öğrenen hayranları, Soner Sarıkabadayı sahneye çıktığı gibi tek yürek olup, tüm şarkılarını tek bir ağızdan söylediler. Sanatçıyı bu gününde; Aynur Aydın yalnız bırakmazken, sahibi olduğu Pdnd müzik sanatçılarından Elvan Günaydın ve Burak King’i sahneye davet ederek bu yeni yeteneklerini hayranlarıyla buluşturdu. Sanatçı 29 Eylül Cuma günü Antalya Jolly Joker’de kış sezonunun 2. Konseriyle sevenleriyle buluşacak. Postalları ve takılarıyla siyah tarzı büyük beğeni toplayan ünlü sanatçıyı gören hayranları bir günlüğüne "Rockçı Soner” yorumunu yaptı.

Sitemiz yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm haklarının sahibidir. Kaynak gösterilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan köşe yazısı/haberin bir bölümü, alıntılanan habere aktif link verilerek kullanılabilir.
YUKARI