radyobir
radyobir

Konya'da IŞİD operasyonu

Konya'da düzenlenen, özel harekat polisinin de destek verdiği operasyonda, sosyal medyada IŞİD terör örgütü propagandası yaptığı iddia edilen 10 kişiden 9'u yakalanarak gözaltına alındı.

01 Mayıs 2018 10:05 | Güncelleme :01 Mayıs 2018 10:08 | Kategori: Terör

Edinilen bilgiye göre, Konya İl Emniyet Müdürlüğü Terörle Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri tarafından, sosyal medyada terör örgütü IŞİD'e destek amaçlı propaganda yapan 10 kişi tespit edildi. Çalışmalar kapsamında kent merkezinde belirlenen 10 adrese özel harekat polisinin de desteğiyle sabah saatlerinde eş zamanlı baskın yapıldı. Yapılan baskınlarda evlerde örgüte ait dokümanlar ele geçirilirken, 10 kişiden 9'u yakalandı. Gözaltına alınan 9 zanlı Konya Eğitim ve Araştırma Hastanesinde sağlık kontrolünden geçirildikten sonra ifadeleri alınmak üzere Emniyet Müdürlüğüne götürüldü. Adreste bulunamayan bir kişinin yakalanması için çalışmaların sürdüğü öğrenildi. 

Sitemiz yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm haklarının sahibidir. Kaynak gösterilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan köşe yazısı/haberin bir bölümü, alıntılanan habere aktif link verilerek kullanılabilir.
YUKARI