radyobir
radyobir

Kör kuyudan zor kurtarıldı

Aydın'ın Germencik İlçesi'ndeki kurumuş kör kuyuda iki arkadaşıyla define aradığı ileri sürülen N.A., 10 metre derinliğindeki kuyunun çökmesi sonucu üzerine yığılan taş ve toprak yığınının altında mahsur kaldı. İki saat süren kurtarma operasyonu sonrası kuyudan baygın halde çıkartılan N.A., hastaneye kaldırıldı. N.A.'nın iki arkadaşı ise gözaltına alındı.

27 Mart 2015 09:16 | Kategori: Yaşam

Olay, bugün saat 12.30 sıralarında, Mursallı Mahallesi Çakal Deresi Mevkiinde meydana geldi. Arkadaşları C.A. ve S.A. ile birlikte bu gece Kuşadası'nın Davutlar Mahallesi'nden Germencik'in Çakal Deresi Mevkii'ne define aramaya geldiği ileri sürülen N.A., bir süre arazide kazma ve kürekle kazı yaptı. Ardından kurumuş kuyuya inen ve burada da kazı yapan N.A., meydana gelen göçük sonucu toprak ve taş yığınının altında kaldı. Arkadaşlarının ihbarı üzerine olay yerine gelen jandarma, itfaiye ve AFAD ekipleri çalışma başlattı. Yaklaşık 2 saat süren çalışmanın ardından N.A., kuyudan baygın halde çıkartıldı. İlk müdahalesi olay yerinde yapılan N.A., ambulansla Aydın Devlet Hastanesine kaldırıldı. Tedaviye alınan N.A.'nın hayati tehlikesinin bulunduğu belirtildi. C.A. ve S.A., gözaltına alınarak Germencik İlçe Jandarma Komutanlığı'na götürüldü. C.A. ve S.A.'nın jandarmadaki sorgularında başta inkar ettikleri ardından bölgede hazine aradıklarını söyledikleri öğrenildi. C.A. ve S.A.'nın gerekli işlemlerinin ardından adliyeye sevk edileceği belirtildi.

Sitemiz yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm haklarının sahibidir. Kaynak gösterilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan köşe yazısı/haberin bir bölümü, alıntılanan habere aktif link verilerek kullanılabilir.
YUKARI