radyobir
radyobir

Koray aydın: "İstifalar abartılıyor"

İYİ Parti Genel Başkan Yardımcısı Koray Aydın, Mart 2019'da yapılacak yerel seçimlere ilişkin olarak açıklamalarda bulundu. Aydın, MHP'nin AK Parti'ye yönelik yaptığı ittifak çağrısını için "İttifakı isteyen Recep Tayyip Erdoğan, Sayın Bahçeli değil" dedi.

07 Eylül 2018 07:30 | Kategori:

Aydın, bir partinin beş yılda yaşayabileceği birçok şeyi bir yılda yaşamak durumunda kaldıklarını söyledi.

İYİ Parti'de yaşanan istifaların abartıldığını belirten Aydın, partinin dağılacağı iddialarına, mahalli seçimleri hedef göstererek, "El mi yaman bey mi yaman göreceğiz” karşılığını verdi.

AK Parti'nin yerel seçimde zorlanacağı için bir koltuk değneğine ihtiyaç duyduğunu söyleyen Aydın, "İttifakı isteyen Recep Tayyip Erdoğan, Sayın Bahçeli değil" dedi.

İYİ Parti'nin ittifak gibi bir niyeti ve bu yönde bir görüşmesi olmadığını söyleyen Aydın, "Ama Recep Tayyip Erdoğan karşıtı seçmenin zaten sandıkta ittifak yapmaya yatkın olduğunu biliyoruz. Bunun yönlendirmesinin nasıl olacağı ayrıca bir planlama gerektirir. Zamanımız var. O planlamayı da yaparız" ifadesini kullandı.

Sitemiz yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm haklarının sahibidir. Kaynak gösterilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan köşe yazısı/haberin bir bölümü, alıntılanan habere aktif link verilerek kullanılabilir.
YUKARI