radyobir
radyobir

Koronadan kurtuldu baba oldu!..

İngiltere Başbakanı Boris Johnson'ın nişanlısı Carrie Symonds'ın bir erkek bebek dünyaya getirdiği açıklandı.

29 Nisan 2020 10:32 | Kategori: Dünya

Koronavirüs tedavisinin ardından bu hafta başında göreve dönen İngiltere Başbakanı Boris Johnson ile yakın zamanda nişanlandığı sevgilisi Carrie Symonds’ın bebekleri dünyaya geldi. Çift, bebeklerinin cinsiyetinin erkek olduğunu açıkladı.

Başkent Londra'da doğum yapan anneyle ve bebeğin sağlık durumlarının iyi olduğu kaydedildi. Johnson'ın ardından Symonds’da da koronavirüs semptomları görülmüş, ancak hızlı bir şekilde iyileşmişti. 

Çifti ilk kutlayan isimlerden biri Sağlık Bakanı Matt Hancock oldu. Twitter hesabından açıklama yapan Hancock, "Boris ve Carrie adına çok heyecanlıyım. Katışıksız bir sevinç yaşamaları harika" dedi.

Boris Johnson'ın göreve geldiği temmuz ayından beri başbakanlık konutunda birlikte yaşayan çift, şubat ayında bebek beklediklerini duyurmuşlardı. Açıklamalarında bebeğin yaz aylarında dünyaya gelmesini beklediklerini söylemişlerdi.

Kaç çocuğu olduğuna dair sorulara ısrarla yanıt vermekten kaçınan Boris Johnson, daha önce Marina Wheeler ile evliydi. 2018 yılında boşanan çiftin birlikte dört çocuğu bulunuyor. Wheeler'dan önce bir evlilik daha yapan Johnson'ın en az bir çocuğu daha olduğu tahmin ediliyor. 

Son dört İngiltere başbakanından ikisi olan David Cameron ve Tony Blair de bu görevdeyken baba olan isimlerdendi.

Sitemiz yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm haklarının sahibidir. Kaynak gösterilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan köşe yazısı/haberin bir bölümü, alıntılanan habere aktif link verilerek kullanılabilir.
YUKARI