radyobir
radyobir

Koşarak geri kaçtılar

Rockçı Kaan Tangöze'nin kendisini aldatması sonucu 6 yıllık evliliğini bitiren manken Seçkin Piriler, önceki gece bir bayan iki erkek arkadaşı ile Harbiye'de bulunan Klein isimli mekanda eğlendi.

20 Kasım 2017 13:11 | Kategori: Magazin

Sabaha karşı 04.00 da mekandan çıkan grup, flaşların patlamasıyla bir anda şok yaşadı. Seçkin Piriler ve bayan arkadaşı mekana koşarcasına geri dönerken, gizemli erkek arkadaşları, ellerini başlarına götürerek ''Bunlar nereden çıktı, çabuk içeri girin'' diye isyan ederek mekana geri kaçtı. Mekan içerisinde yaklaşık 20 dakika bekleyen grup, gazetecilerin gitmeyeceğini anlayınca çareyi mekandan ayrı ayrı çıkmakta buldu. Mekandan ilk önce Piriler ve bayan arkadaşı çıktı. Gazetecilerin ''Yanınızdaki beyefendi yeni sevgiliniz mi? Hayırlı olsun diyelim mi?'' sorularını yanıtsız bırakan manken, bindiği taksi ile gözlerden kayboldu. 

SEÇKİN'İN '' SEFA ''SI

Piriler'den 10 dakika sonra mekanı terk eden gizemli erkek arkadaşları, özel araçlarını yollayarak mekandan taksi ile ayrıldılar. Soruları yanıtsız bırakan beyler, taksi içerisinde de ellerini başlarının üzerine koyarak yüzlerini gizlemeye çalışsa da bu çabalarında başarlı olamadı. Piriler'in bütün gece eğlendiği erkek arkadaşının adının ise Sefa olduğu öğrenildi. Bindikleri taksi ile gece sonunda Nişantaşı'nda güvenlikli bir siteye giren Sefa ve arkadaşının burada Piriler ve bayan arkadaşı ile tekrar bir araya geldiği öğrenildi.

Sitemiz yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm haklarının sahibidir. Kaynak gösterilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan köşe yazısı/haberin bir bölümü, alıntılanan habere aktif link verilerek kullanılabilir.
YUKARI