radyobir
radyobir

Küçük İbo'dan Ahde Vefa Platformu'na ziyaret

Bilemezsin, Ayrılık Acısı, Aklı Yok, Mutlu Ol Yeter, Yalnızım Dostlarım şarkılarının ünlü ismi, 2013 yılında "Nerdesin" isimli albümü ve son olarak da "Ah Be Yarim" Maxi Single'ı ile büyük beğeni toplayan, tüm Türkiye'nin Küçük İbo olarak tanıdığı, İbrahim Halil Küçük Ahde Vefâ Platformu'na ziyarette bulundu.

04 Ağustos 2018 18:06 | Güncelleme :04 Ağustos 2018 18:12 | Kategori: Yaşam

Geçtiğimiz ay kurulmasına rağmen adını önde olan Sivil Toplum Kuruluşları arasına yazdıran Ahde Vefa Platformu anlamlı ziyaretleri ile adından çok söz ettireceği görülüyor.



Başkanlığını İstanbul Büyükşehir Belediyesi Meclis Üyesi Nuran Kırlak'ın yürüttüğü Platform, Çanakkale, Kastamonu ve Balıkesir Valiliği ile yaşlılar haftası, Abdulhamid Han’ın torunu Şehzade Abdülhamid Kayıhan Osmanoğlu ile iftar programı, Darulaceze Başkanlığı Gül dağıtımı, Üstad Necip Fazıl Kısakürek ailesine ziyaret, Kabe’de İmamlık yapan ilk ve tek Türk Nimetullah Hocaefendi’ye ziyaret, Türkiye Cumhuriyeti 8.Cumhurbaşkanı Merhum Turgut Özal'ın Oğlu Sn.Ahmet Özal'a ziyaret,Türkiye’nin en büyük Sivil toplum kuruluşlarından olan Kıyamder iş birliği ile erzak yardımı dağıtımı, Safranbolu Belediyesi ile Kültür turları, İBB iş birliği ile alışveriş yardımı çekleri dağıtımı ve çeşitli sosyal ve kültürel etkinliklerde bulundu.



Platform Başkanı Sn Nuran Kırlak Küçük İbo' ya yapmış olduğu bu memnuniyet verici ziyaretinden dolayı teşekkürlerini dile getirdi.

Sitemiz yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm haklarının sahibidir. Kaynak gösterilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan köşe yazısı/haberin bir bölümü, alıntılanan habere aktif link verilerek kullanılabilir.
YUKARI