radyobir
radyobir

Kültür AŞ, Frankfurt Kitap Fuarı'ndaki yerini aldı

Dünyanın en büyük kitap fuarı olarak kabul edilen Frankfurt Kitap Fuarı 10 Ekim'de açıldı. Fuarda görkemli bir stant açan İstanbul Büyükşehir Belediyesi iştiraki Kültür AŞ, yayınladığı eserleri sergileyerek bir dizi etkinlik gerçekleştirecek.

11 Ekim 2018 14:51 | Kategori: Kültür & Sanat

Tarihi ve kültürel mirası koruyacak projelere imza atan İstanbul Büyükşehir Belediyesi iştiraki Kültür AŞ, dünyanın en büyük kitap fuarı olarak kabul edilen Frankfurt Kitap Fuarı’ndaki yerini aldı. 10-14 Ekim tarihleri arasında gerçekleştirilecek fuarda Kültür AŞ., 5.Hall 158 nolu stantta bir taraftan yayınladığı eserleri sergileyecek, bir taraftan da etkinlikler düzenleyecek. Ayrıca İBB Kültür AŞ standı fuar süresince önemli ziyaretçileri ağırlayacak.

Ayrıca, Kültür AŞ standı ziyaretçilerine Almanca çevirisi yapılan İstanbul Muhafızları isimli kitapçıklar hediye edilecek.

Prof. Dr. İlber Ortaylı ve Prof. Dr. François Georgeon’dan Tarih Söyleşisi

Frankfurt Kitap Fuarı’nın açılış gününde İBB Kültür AŞ tarafından, ünlü tarihçi- yazar Prof. Dr. İlber Ortaylı ve Türkoloji Profesörü François Georgeon’in konuşmacı olarak katıldığı keyifli bir söyleşi gerçekleştirildi. "Osmanlı İmparatorluğu’nun Avrupa’ya Etkisi” konulu söyleşiyi, Türkiye’den önemli isimler, fuar ziyaretçileri ve tarih meraklısı katılımcılar yoğun bir ilgi ile takip etti.

İBB Kültür AŞ standı önemli ziyaretçileri ağırlıyor

Frankfurt Kitap Fuarı’nın açılışına Türkiye’den önemli simalar da katıldı. Prof. Dr. İlber Ortaylı ve Türkoloji Profesörü François Georgeon tarafından gerçekleştirilen söyleşiyi izleyen Kültür ve Turizm Bakanlığı Bakan Yardımcısı Prof. Dr. Ahmet Haluk Dursun, İstanbul Büyükşehir Belediyesi Birinci Başkan Vekili Ahmet Selamet, Zeytinburnu Belediye Başkanı Murat Aydın ve değerli katılımcılar, İBB Kültür AŞ standında Kültür AŞ Genel Müdürü Kemal Kaptaner tarafından ağırlandı. Kaptaner, ziyaretçilere standı gezdirerek Kültür AŞ Yayınları ve çalışmaları hakkında bilgi verdi.

Sitemiz yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm haklarının sahibidir. Kaynak gösterilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan köşe yazısı/haberin bir bölümü, alıntılanan habere aktif link verilerek kullanılabilir.
YUKARI