radyobir
radyobir

Kurban Bayramı tatili kaç gün!..

Kabine toplantısı sonrası açıklama yapan Cumhurbaşkanlığı Sözcüsü İbrahim Kalın, Kurban Bayramı tatilinin 9 gün olacağını kaydetti.

31 Temmuz 2018 21:22 | Kategori:

Cumhurbaşkanlığı Kabine Toplantısı Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan başkanlığında toplandı. Cumhurbaşkanlığı Sözcüsü İbrahim Kalın, Kabine Toplantısı'nın ardından açıklamalarda bulundu, basın mensuplarının sorularını cevapladı.

KURBAN BAYRAMI TATİLİ

Kurban bayramı tatiline ilişkin Kabine'nin aldığı kararı paylaşan Kalın, "Yapılan düzenleme çerçevesinde Kurban Bayramı tatili 9 güne çıkartılmıştır. Arife günü olan pazartesi de tatile dahil edilmiştir” diye konuştu.

ERDOĞAN 100 GÜNLÜK İCRAAT PROGRAMINI CUMA GÜNÜ PAYLAŞACAK

Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın cuma günü açıklayacağı 100 günlük icraat programının detaylarının kabine toplantısında ele alındığını kaydeden Kalın, "Hem seçim döneminde vaat edilen projeleri hem de daha önce başlatılmış devam etmekte olan ya da bitirilecek olan projeleri kapsıyor. 400 civarında projenin bu 100 günlük icraat programı çerçevesinde detayları Kabine toplantısında ele alındı” şeklinde konuştu.

"ATAMALAR ÖNÜMÜZDEKİ GÜNLERDE TAMAMLANACAK"

100 günlük programda öncelikli amacın Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemi’ne geçişin temel unsurlarının tamamlanması olduğunu, Cumhurbaşkanlığı teşkilat yapısı içinde oluşturulan yeni birimlerin, ofislerin, başkanlıkların, kurulların teşekküllerinin tamamlanması ve buralara üst düzey atamaların yapılması olduğunu kaydeden Kalın, "Bu çerçevede bir takım atamalar yapıldı. Önümüzdeki günlerde bu süreç hızlı bir şekilde tamamlanacak” diye konuştu.

Sitemiz yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm haklarının sahibidir. Kaynak gösterilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan köşe yazısı/haberin bir bölümü, alıntılanan habere aktif link verilerek kullanılabilir.
YUKARI