radyobir
radyobir

Kutlamalar erken başladı

Mert Fırat ve İdil Fırat çifti önceki gece Levent'te bulunan bir benzin istasyonunda görüntülendi. Araçlarına yakıt alan ikili, spor kıyafetleriyle dikkat çekti.

30 Mart 2019 15:00 | Kategori: Magazin

29 Mart'ta 32'nci yaşını kutlayacak İdil Fırat, arkadaşlarının 4 gün önceden yaptığı sürpriz partiyle ilgili olarak "Bana da sürpriz oldu. Asıl kutlamayı 29 Mart'ta yapacağız. İşin kötüsü arkadaşlarım şimdiden kutladı. 29’unda kimse kutlamayacak" dedi.

Mert Fırat "Siz sürpriz kutlama yapacak mısınız?" sorusuna "Her gün kutlama yapıyoruz. O gün özel bir şeyler yapacağız tabii ki sürpriz olsun." şeklinde yanıt verdi.

Yoğurdu ekmeği kendimiz yapıyoruz

Evlilik sonrası mutfak işlerini ağırlık verdiğini belirten İdil Fırat, "Hamur işleri yapıyorum. Yoğurdu, ekmeği evde kendimiz yapıyoruz.” dedi.

Geçtiğimiz günlerde DasDas’ta sahne alan Gökçe Bahadır’ın performansını çok beğendiğini belirten Mert Fırat, "Gökçe şarkı söylemeyi çok seviyor. Hatta bizim düğünümüzde de sahneye çıkmıştı. Üçümüz şarkı söylemiştik. Konseri bizi çok heyecanlandırdı.” diye konuştu.

 

Sitemiz yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm haklarının sahibidir. Kaynak gösterilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan köşe yazısı/haberin bir bölümü, alıntılanan habere aktif link verilerek kullanılabilir.
YUKARI