radyobir
radyobir

Kutsal topraklarda "helal seks" ticareti

Almanya'nın ünlü erotik şirketi Beate Uhse Müslümanlar için seks oyuncakları tasarladı. Simdi de online satış yapan Hollandalı El Asira ile birlikte Mekke'de şube açmayı hedefliyor.

05 Haziran 2014 12:43 | Kategori: Dünya

Almanya'nın erotik dünyasının bilinen ismi Beate Uhse şimdi de Müslümanları hedef aldı ve internet üzerinden helal seks ürünleri satan Hollandalı El Asira ile birlikte ürünlerini satışa sundu.
Alkol ve Jelatin içermeyen ürünler satan El Asira'nın kurucusu Abdelaziz Aouragh, Beate Uhse yapımı 18 ürünü pazarladığını açıkladı.

DEV PAZAR

1.8 Milyar Müslüman için uygun seks ürünleri tasarladığını iddia eden El Asira 2010 yılında kurulduğunda olay olmuştı. Ünlü Alman erotik şirketi Beate Uhse'nin de dikkatini çeken bu pazar birlikte çalışma fikrini doğurdu. Aouragh, Beate Uhse ile birlikte helal seks ürünleri satan bir şube açmayı amaçladıklarını,  bunun için en uygun yerin de Hac için milyonlarca Müslümanın gittiği Mekke olduğunu ifade etti.

Sitemiz yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm haklarının sahibidir. Kaynak gösterilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan köşe yazısı/haberin bir bölümü, alıntılanan habere aktif link verilerek kullanılabilir.
YUKARI