radyobir
radyobir

Lexi Mills DigitalZone'da!

SEO alanında yürüttükleri faaliyetlerle ülkemizde ve dünyada dikkatle takip edilen Zeo Agency, 2013 yılından beri düzenlediği Digitalzone etkinliklerine bir yenisini daha eklemeye hazırlanıyor! 2018 takviminin en önemli etkinlikleri arasında gösterilen Digitalzone18 için geri sayım başladı! Etkinlik 18-19 Ekim tarihlerinde İstanbul'da gerçekleştirilecek.

13 Ekim 2018 02:23 | Güncelleme :15 Ekim 2018 13:28 | Kategori: Ekonomi

Alanında uzmanlaşmış yerli ve yabancı isimlerin katılacağı konferans için konuşmacı listesi geçtiğimiz günlerde netlik kazandı. Digitalzone18’in New York’tan önemli bir konuğu var: Lexi Mills. Halkla ilişkiler ile SEO’yu stratejik anlamda birbirleriyle kaynaştırmak üzerine uzmanlaşan Mills’in PR Weeks Award, Brand Republic Digital Awards ve SABRE Awards gibi etkinliklerde birden çok ödülü bulunuyor. Araştırmalarını makine eğitimi ve yapay zeka konularının internet taraması sektöründe ortaya çıkarttığı fırsatlar, ahlak kuralları ve riskler üzerine odaklayan Lexi Mills, elde ettiği deneyimleri paylaşmak için Digitalzone18 etkinliği ile Türkiye’ye geliyor.

Milletlerarası MENA Search Awards etkinliklerinden toplamda 4 ödül ile dönen başarılı SEO ajansı Zeo Agency, Digitalzone18 ile sektöre yön veren yerli ve yabancı isimleri sizlerle buluşturmaya hazırlanıyor. Alanında profesyonelleşmiş yetkin konuşmacıların konferanslarına ve workshoplarına katılarak onlarla tanışma fırsatı bulabilir, sorularınızı sorabilirsiniz. SEO kelimesinin hafızalara kazınacağı etkinlik 18 Ekim Perşembe günü başlayacak ve ilk gün için "İçerik” konu başlığına yoğunlaşacak. İçerik Pazarlaması, video pazarlaması, kullanıcı deneyimi, sosyal medya pazarlaması gibi alt başlıkların inceleneceği ilk günün ardından 19 Ekim Cuma günü ise "Search” teması etrafında konuşmalar gerçekleşecek. Bu etkileyici organizasyonda PPC nedir ve neden önemlidir, ASO’yu etkin bir şekilde nasıl kullanılır, SEM ile kampanyalar yönetilebilir mi gibi önemli soruların cevaplarına ulaşabileceksiniz. Etkinliğin ilk günü için konuşmacı listesi şöyle şekilleniyor:

· Lexi Mills

· Phil Nottingham

· Yiğit Konur

· Rıza Selçuk Saydam

· Matthew Kay

· Laura Crimmons

Etkinliğin ikinci gününde ise şu isimler konferans verecek:

· Larry Kim

· Cindy Krum

· Barry Adams

· Gary Illyes

· Kevin Richard

· Fatih Özkösemen

· Bartosz Góralewicz

· Anders Hjorth

18-19 Ekim tarihlerinde İstanbul-Şişli Radisson Blu Hotel’de gerçekleşecek olan Digitalzone18 Doğu Avrupa’nın en büyük SEO etkinliği olma özelliğini taşıyor.Özellikle dijital dünyada büyümek ve rakipleri ile arasında fark yaratmak isteyen kişi ve kurumların yoğun ilgi gösterdiği Digitalzone’a bu yıl 700 kişinin katılması bekleniyor. Etkinlik iki gün boyunca devam edecek olup kısa kahve molalarını da içeriyor. Yaşanan dijital çağda büyük firmaların içeriğe ve SEO’ ya karşı artan ilgileri ve daha fazla yatırım yaptıkları düşünülürse, büyük şirketlerin önem listesinde üst sıralarda yerini alan SEO deneyiminizi bir adım daha ileri taşımak için, eşsiz konuşmacılar ve network fırsatları ile dolu iki günlük bu deneyimi kaçırmayın! Konuşmaların tamamı simultane çeviri sistemiyle dinleyicilere aktarılacak.

Sitemiz yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm haklarının sahibidir. Kaynak gösterilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan köşe yazısı/haberin bir bölümü, alıntılanan habere aktif link verilerek kullanılabilir.
YUKARI