radyobir
radyobir

Linet sevgilisi ile el ele yakalandı!

Başarılı sanatçı Linet, önceki gece Arnavutköy'de görüntülendi. Eğlence sonrası yemek yemek için mekana gelen sanatçıya, ablası Sima Menashe ve Amerika'lı bir arkadaşı eşlik etti.

29 Mayıs 2017 00:10 | Kategori: Magazin

Yemek sonrası kahve içen arkadaş grubu, mekan çıkışında patlayan flaşlar ile şaşkınlık yaşadı. Mekan içerisinde Edi Debahar adlı iş adamı ile samimi olduğu öğrenilen Linet, arabasını beklediği sırada el ele yakalandı. Bir hayli keyifli olduğu dikkat çeken sanatçı, "Aman arkadaşlar, siz nereden çıktınız" dedi.

"İlişkimizin adını koymadık"

Fransız nişanlısı Laurent Zaimonovic'in evli çıkması ile ilişkisini noktalayan Linet'in, yeni bir aşka yelken açtığı öğrenildi. Gazetecilere açıklama yapan başarılı sanatçı, "Arkadaşlar şu anda birbirimizi tanıma aşamasındayız, tam olarak birşey söylemem. İlişkimizin adını koyarsak, mutlaka sizlerin haberi olur" dedi. 

Sitemiz yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm haklarının sahibidir. Kaynak gösterilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan köşe yazısı/haberin bir bölümü, alıntılanan habere aktif link verilerek kullanılabilir.
YUKARI