radyobir
radyobir

Londra'dan daire aldı

Güzel oyuncu Tuvana Türkay, önceki akşam Ulus Sunset'deydi. Yurtdışından gelen arkadaşlarını gezdirdiğini söyleyen oyuncu mekan çıkışı basın mensupları ile ayak üstü sohbet etti.

13 Ağustos 2018 16:20 | Kategori: Magazin

Muhabirlerin, yaz tatiliyle ilgili sorularına Türkay, "Bu yaz sürekli gezdim, dalış yaptım. Eğlenmeyi çok seviyorum” cevabını verdi. Saçlarını kısacık kestirdiği görülen oyncu, "28 yaşından sonra ilk kez bu kadar kısa kestim. Hem havaların sıcaklığı, hemde biraz değişiklik istedim. Sıkılmıştım” dedi.

"Aşkta utangaç biriyim”

Bir yıldır aşk yaşadığı Fenerbahçe’li futbolcu Alper Potuk’la ayrılan oyuncu muhabirlerin, "Hayatınızda biri var mı?” sorusuna, Türkay, "Aşk güzel birşey, ama ben çok utangacım. Birinin beni beğenmesi gerekiyor”  diyerek cevap verdi. Yazın dil kursu için gittiği İngiltere’nin başkenti Londra’dan bir daire aldığını söyleyen Tuvana Türkay, sık sık İstanbul, Londra git gel yapacağı belirtti.

Sitemiz yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm haklarının sahibidir. Kaynak gösterilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan köşe yazısı/haberin bir bölümü, alıntılanan habere aktif link verilerek kullanılabilir.
YUKARI