radyobir
radyobir

Lucescu Trabzon'la sözleşme imzaladı mı?..

Ara transfer döneminde Trabzonspor'da hareketli dakikalar yaşanıyor. Ukrayna basını, Trabzonspor'un Mircea Lucescu ile sözleşme imzaladığını iddia etti.

06 Ocak 2016 13:12 | Kategori:

Ukrayna basını, Rumen teknik adamın Trabzonspor’la imzaladığını ve 10 Ocak'ta bunun açıklanacağını öne sürdü.

Trabzonspor'un yeni sezonda birlikte çalışmak için girişimlerde bulunduğu Rumen teknik adam Mircea Lucescu'nun imzayı attığı öne sürüldü. Ukrayna basını, tecrübeli teknik adamın Karadeniz ekibiyle yaptığı anlaşmanın netleştiğini yazdı. Lucescu'nun bu konuda 10 Ocak Pazar günü bir açıklama yapacağı da iddia edildi. Trabzonspor cephesinden ise bu konuda net bir açıklama yok. 

LUCESCU BİR ROL MODELİ

Basın ve Halkla İlişkiler Koordinatörü Asım Örem, teknik direktör konusunda aceleci olmadıklarını belirterek, bu konuda şöyle konuştu: 

"Lucescu olacak diye de bir karar çıkmış değildir. Bura da önemli olan Lucescu konumunda rol model bir teknik adam Trabzonspor'un başına gelmeli"

Sitemiz yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm haklarının sahibidir. Kaynak gösterilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan köşe yazısı/haberin bir bölümü, alıntılanan habere aktif link verilerek kullanılabilir.
YUKARI