radyobir
radyobir

Luyindama'ya ceza geliyor

Galatasaray'ın yeni transferi Christian Luyindama, önceki gün eski takımı Standart Liege'e veda için gittiği Anderlecht maçında rakip takım taraftarlarına küfür edip el hareketi yaparak olay yaratmıştı. Demokratik Kongolu futbolcuya bu davranışından ötürü polisin soruşturma başlattığı ifade edildi.

05 Şubat 2019 12:57 | Kategori:

Galatasaray'ın Standart Liege'den transfer ettiği Christian Luyindama, önceki gün Belçika'da yaptıklarıyla gündem olmuştu. 25 yaşındaki futbolcu, eski takımına ve taraftarlarına veda için gittiği Anderlecht maçının sonunda elinde mikrofonla tezahüratlar yaparken birden rotasını rakip takım tribünlerine çevirmiş ve "O.... Anderlecht" diye bağırıp el hareketi yapmıştı.

Belçika basınında yer alan haberlere göre Liege polisi, yıldız oyuncunun bu hareketleri üzerine soruşturma başlattı. Luyindama'ya 250 ila 5 bin Euro arasında para cezası ve 3 aydan 5 yıla kadar stadyuma giriş yasağı verileceği ifade edildi.

Sitemiz yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm haklarının sahibidir. Kaynak gösterilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan köşe yazısı/haberin bir bölümü, alıntılanan habere aktif link verilerek kullanılabilir.
YUKARI