radyobir
radyobir

Maç sonrası ortalık karıştı!..

Fenerbahçe'nin sahasında Kayserispor'a 3-2 mağlup olduğu maç sonrasında gergin dakikalar yaşandı.

02 Eylül 2018 11:21 | Güncelleme :02 Eylül 2018 11:28 | Kategori:

Maç bittikten 10 dakika sonra Kayserisporlu futbolcular Bilal, Chery ve Deniz Kayserispor tribününe doğru kayarak gidince, Fenerbahçe tribünleri tahrik oldu ve ortam gerildi. Gergin ortam sürerken Fenerbahçeli Volkan Demirel ve Alper Potuk koşarak sahaya girerek bu 3 futbolcuyu itmeye başladılar. Araya girenlere rağmen Volkan ve Alper ite ite 3 oyuncuyu ite ite soyunma odasına kadar götürdüler. İtişmeler korirdorda da sürdü.



TOLGA CİĞERCİ TRİBÜNDE

Fenerbahçe’nin yeni transferi Tolga Ciğerci Kayserispor maçını tribünlerden takip ediyor. Sarı-lacivertli ekibin yeni transferi Tolga Ciğerci, Fenerbahçe - Kayserispor müsabakasını tribünden izliyor. Karşılaşma öncesinde taraftarın yoğun ilgisiyle karşılaşan Ciğerci tribünleri alkışlayarak selamladı.

AYEW'DEN SİFTAH

Fenerbahçe’nin yeni transferi Andre Ayew sarı-lacivertli formayla ilk golünü Kayserispor karşısında attı. Fenerbahçe’de yeni transfer Andre Ayew sarı-lacivertli formayla ilk golünü Kayserispor karşısında buldu. 13. dakikada sol kanatta topla buluşan Hasan Ali’nin ceza sahası içine açtığı ortada Ayew yaptığı kafa vuruşuyla topu ağlara gönderdi. Andre Ayew golü attıktan sonra sevincini kale arkasındaki taraftarlarla paylaştı.

Barış Alıcı'nın, Göztepe maçında burnuna yediği dirseğin etkileri hala geçmedi. Genç yıldızın burnuna aldığı darbenin izleri...



Fenerbahçe'nin Kayserispor ile sahasında oynadığı maçta oyun içinde kenara gelen Mehmet Ekici'nin gösterdiği tepki gözlerden kaçmadı. Mehmet Ekici 67. dakikada yerini Frey'e bırakırken kenar yönetime tepki gösterdi.

Sinirlerine hakim olmayan tecrübeli futbolcu Mehmet Ekici elindeki su şişesini kenara doğru fırlattı.



Ekici'nin kenara gelirken sert tavırları dikkatlerden kaçmadı.

Sarı lacivertli ekipte teknik direktör Cocu, radikal bir karar vererek Mehmet Topal ve Volkan Demirel'i yedek kulübesinde oturttu. Bu karar sonrasında maça yedek kulübesinde başlayan Volkan Demirel ve Mehmet Topal'ın keyifsiz halleri dikkatlerden kaçmadı.

Sitemiz yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm haklarının sahibidir. Kaynak gösterilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan köşe yazısı/haberin bir bölümü, alıntılanan habere aktif link verilerek kullanılabilir.
YUKARI