radyobir
radyobir

Maç Sonuçları, Beşiktaş Haberleri, Galatasaray Haberleri

Türkiye Ligi'nde Beşiktaş ve Galatasaray maç sonuçları güncel geniş gelişmeler ve haber bültenleri bu sitede bulabilirsiniz. Haftalık maç analizleri ve maç sonuçları 68. maç sonuçları Beşiktaş haberleri Galatasaray haberleri sitesinde bulabilirsiniz.

03 Şubat 2018 09:24 | Kategori:

Canlı maç sonuçları güncel transfer haberleri ve oyuncuların maç sonucu taktiği yorumları teknik direktörlerin açıklamaları ve buna benzer birçok haberler sitemizde yer almaktadır.

Beşiktaş Haberleri

Beşiktaş Spor Kulübü'nün haftalık maç sonuçları maç analizleri maç yayınları ve yorumlar sitemizde güncel olarak yer almaktadır. Beşiktaş Kulübü'nün haftalık maç yayınları 68. maç sonuçları Beşiktaş haberleri, Galatasaray haberleri güncel olarak yer almaktadır. Beşiktaş Spor Kulübü başkanı Fikret Orman açıklamaları maç sonucu hakkında fikirleri teknik direktör Şenol Güneş oyuncuları hakkındaki açıklamaları sitemizde güncel olarak yer almaktadır.

Galatasaray Haberleri

Galatasaray Spor Kulübü oynamış oldukları maç analizleri maç kadrosu oyuncuların kaç kilometre koştukları oyuncuların cezaları ve maç analizleri sitemizde güncel olarak yer almaktadır. 68. maç sonuçlarıBeşiktaş haberleri, Galatasaray haberleri güncel olarak transfer haberleri her hafta maç kadroları maç başlamadan önce sitemizde açıklamalar yer almaktadır. Haftalık maç sonuçları Beşiktaş haberleri Galatasaray haberleri ve ligimizde oynanan diğer maçlarının sonuçları analizleri Hepsi bu sitede yer almaktadır.

Maç kadrolarının açıklanması cezalı ya da sakat oyuncuların listesi kırmızı kart sınırındaki oyuncuların isimleri teknik direktörlerin açıklamaları maç öncesinde ve maç sonrasında maç ile ilgili bütün gelişmeler bu sitede yer almaktadır. Şampiyonlar Ligi'nde mücadele eden Beşiktaş'ın devre arasında yapılacak transfer haberleri Ligi domine eden Galatasaray'ın oyuncularının forumları ve oyuncuların performansları geniş olarak değerlendirmektedir.

Alanya spor Beşiktaş maçında Lensin oyuna girmek istemedi haberleri yapıldı. Henüz bu konu hakkında bir açıklama yapılmadı kulüpten. Spor yorumcusu Demirkol eğer Beşiktaş şampiyon olmak istiyorsa daha üretken olması gerektiğini söyledi. Oğuzhan Öz Yakup’un oyundan çıktıktan sonra teknik direktörü Şenol Güneşe tepkisi kameralardan kaçmadı hırslı oyuncu Oğuzhan Öz yakup oyundan çıkması ve tepkisi konusunda bir açıklama yapmadı.

Sezonun flaş transferlerinden Negredo Alanya maçında son dakikada attığı golle takımını galibiyete taşıdı ve Lig'de gol orucunu bozmuş oldu. Yapmış olduğu açıklamalarda gollerini devamını geleceği sinyalini verdi. Sizde Beşiktaş'tan merak edilen bütün haberleri bütün yorumları maç analizlerini68. maç sonuçları Beşiktaş haberleri, Galatasaray haberleri sayfamızda güncel olarak yer almaktadır.

Sitemiz yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm haklarının sahibidir. Kaynak gösterilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan köşe yazısı/haberin bir bölümü, alıntılanan habere aktif link verilerek kullanılabilir.
YUKARI