radyobir
radyobir

Madende iş makinelerine ulaşıldı!..

Siirt'in Şirvan ilçesindeki maden ocağında meydana gelen heyelanda göçük altında kalan işçilerin kurtarılması için çalışmalar aralıksız sürüyor. AFAD yetkililerinden alınan bilgilere göre, enkaz altındaki iş makinelerinin gömülü olduğu yer tespit edildi.

20 Kasım 2016 10:30 | Kategori: Yaşam

Enkaz altında kalan 11 işçiye ulaşmak için dün geceden beri aralıksız devam eden çalışmalar, sabah erken saatlerde çok sayıda iş makinelerinin enkaz bölgesine getirilmesiyle 7 ayrı noktada yoğunlaştı. Çok sayıda ambulans da olay yerinde hazır bekletilirken, işçilerin ailelerinin sessiz bekleyişi sürüyor.

Şirvan ilçesi Maden köyünde bulunan bakır maden ocağında meydana gelen göçükte 16 işçi toprak altında kalmış, yapılan çalışmalarda 5 işçinin cesedine ulaşılmıştı. 11 işçinin bulunması için ise çalışmalar aralıksız olarak devam ediyor. Göçük altında kalan 16 işçiden 13'ünün evli ve toplam 35 çocukları olduğu belirtildi.

Sitemiz yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm haklarının sahibidir. Kaynak gösterilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan köşe yazısı/haberin bir bölümü, alıntılanan habere aktif link verilerek kullanılabilir.
YUKARI