radyobir
radyobir

Mahsun'un telif isyanı!..

Mahsun Kırmızıgül ve eşi Ece Binay, önceki akşam Ulus Sunset'te yemek yedi.

26 Nisan 2018 02:43 | Kategori: Magazin

Yemek sonrası geç saate kadar mekanda oturan ikili, çıkışta gazetecilerle sohbet etti. Yakında çekimlerine başlayacağı "Mucize 2" filmiyle ilgili konuşan Mahsun Kırmızıgül, "Çalışmalar devam ediyor. Önümüzdeki hafta belli olacak. Gerekli açıklamayı yapacağız” dedi.

Sahneleri özlediğini belirten Kırmızıgül, "Halkın sesinden insanların sevgisinden kimse kolay kolay vazgeçmez. Ekonomik anlamda da sahne çok daha ötede. Film çektiğim içinde mutluyum. Türkiye’nin dört bir yanında insanlar bu filmleri izliyorlar” diye konuştu.  

Önceliğim Film

Nurgül Yeşilçay ile dizi projesinde yer alacağı konuşulan Kırmızıgül, bunun sorulması üzerine "Konuştuğumuz doğrudur ama film yaparsam dizi zor. Benim hayatımda önceliğim her zaman film olacak. Teklifler 12-13 yıldır geliyor” dedi.

Telif yasası konusuna da değinen Kırmızıgül, bu konuda sitemkar konuştu. Kırmızıgül, "İnternet yasası bir gecede çıktı. 17 yıldır telif yasası çıkmadı. Devletin bu konuda Orhan ağabeyi (Gencebay) dinlemesi lazım. Dünyanın bütün uygar ülkelerinde telif yasası var. Bizde siyasetçiler telif yasasından korkuyorlar” dedi. 

Sitemiz yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm haklarının sahibidir. Kaynak gösterilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan köşe yazısı/haberin bir bölümü, alıntılanan habere aktif link verilerek kullanılabilir.
YUKARI