radyobir
radyobir

Mahsur kalanlar böyle kurtarıldı

Beyoğlu'nda 4 katlı bir binada yangın çıktı. Binada mahsur kalanları itfaiye ekipleri çıkardı.

09 Ekim 2017 05:49 | Güncelleme :09 Ekim 2017 08:54 | Kategori: Yaşam

Yangın, 01.00 sıralarında Beyoğlu Şehit Muhtar Mahallesi Altın Bakkal Sokakta meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, sokak üzerinde bulunan 4 katlı binanın birinci katında henüz bilinmeyen bir nedenden dolayı yangın çıktı. Yangını fark eden vatandaşlar durumu hemen İtfaiye ekiplerine haber verdi. Kısa sürede binaya gelen itfaiye ekipleri giriş kattaki yangına müdahale etti. Üst katlarda mahsur kalan üç kişi itfaiye ekipleri tarafından çıkarıldı. Dumandan etkilenen kişilerin ilk tedavisi olay yerinde yapıldıktan sonra kontrol amaçlı hastaneye götürüldü.

Yangını haber veren Mehmet Kırık, "En üstün bir altında bir bey vardı. Onun altında bir teyze ve dede vardı. Onların haricindekiler çıkmıştı diye biliyorum. Arkadaşımla birlikte haber verdik. Anında müdahale olmasaydı, büyük ihtimalle yan taraflara da sıçrardı” ifadelerini kullandı.

Yangınla ilgili soruşturma başlatıldı.



Sitemiz yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm haklarının sahibidir. Kaynak gösterilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan köşe yazısı/haberin bir bölümü, alıntılanan habere aktif link verilerek kullanılabilir.
YUKARI