radyobir
radyobir

Maicon El Hilal'e gidiyor

Al-Hilal kulübü, Galatasaray'ın Brezilyalı stoperi Maicon için yeniden harekete geçti. Maicon'u bu kez erken davranarak transfer etmek isteyen Arap kulübü, Galatasaray yönetimiyle temaslara başladı

17 Aralık 2018 12:30 | Kategori:

Yaz transfer döneminde Bafetimbi Gomis’i 6 milyon Euro’ya alırken, Maicon’u da 3 milyon Euro karşılığında kiralık olarak kadrosuna katmak isteyen Al-Hilal kulübü, Brezilyalı oyuncu için yeniden düğmeye bastı.

Son gün evraklar yetişmediği için Galatasaray’da kalan 30 yaşındaki stoperi kadrosunda düşünmeyen teknik direktör Fatih Terim de Maicon’dan gelecek parayla başka mevkilere takviye yapılmasını istiyor. Maicon’u bu kez erken davranarak transfer etmek isteyen Arap kulübü, Galatasaray yönetimiyle temaslara başladı.

Tecrübeli stoper için en az 5 milyon Euro bonservis talep eden Cengiz yönetimi de devre arasında gelecek bu parayı transferde kullanmayı amaçlıyor.

Sitemiz yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm haklarının sahibidir. Kaynak gösterilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan köşe yazısı/haberin bir bölümü, alıntılanan habere aktif link verilerek kullanılabilir.
YUKARI