radyobir
radyobir

Manavda yakalandı...

'Çi' dizisinin güzel oyuncusu Yasemin Allen, önceki akşam Arnavutköy'deki bir manavdan emutfak alışverişi yaparken görüntülendi.

09 Aralık 2017 02:07 | Kategori: Magazin

Flaşlar patlayınca şaşıran Allen, "Manavdan çıkarken yakalandı” diyerek gazetecilere takıldı. Ayaküstü soruları yanıtlayan Allen, "Dizi güzel gidiyor. Çok beğendiğim bir projeydi” diye konuştu.

Bölüm başına aldığı 20 bin TL ücret çok konuşulan Allen, bunun hatırlatılası üzerine "Onu hep konuşuyorlar. Ne doğru buluyorum, ne de bir şey diyorum. Yaptığım işin bir parçası bu” dedi.

Allen, öpüşme sahneleriyle gündemden düşmeyen dizide "Size böyle bir sahne gelse oynar mısınız” sorusuna "Bu projede zaten hikaye hep böyle. Sırf reyting olsun diye yapılan bir şey değil. Gerçek hayatta da olan şeyler bunlar. ‘Skandal Arkadaşlarımız öpüştü’ demiyoruz. Hikayelerdeki karakterlerde öpüşünce çok yadırgamamamız lazım. Benim öyle bir şeyi olacak mı bilmiyorum” şeklinde cevap verdi. 



Sitemiz yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm haklarının sahibidir. Kaynak gösterilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan köşe yazısı/haberin bir bölümü, alıntılanan habere aktif link verilerek kullanılabilir.
YUKARI