radyobir
radyobir

Manchester United'dan aynı tarife

İngiltere Premier Lig'in 2. hafta karşılaşmasında Manchester United, deplasmanda Swansea'yi Bailly, Lukaku, Pogba ve Martial'ın golleriyle 4-0 mağlup ederek 2'de 2 yaptı.

20 Ağustos 2017 07:38 | Kategori:

İlk yarıda her iki takım da önüne gelen fırsatları istediği gibi değerlendiremezken, daha baskılı oynayan Manchester United, 45. dakikada köşe vuruşundan gelen ortaya Paul Pogba'nın üst direkten seken kafa topunu tamamalayan Eric Bailly'nin golüyle devre arasına 1-0 önde girdi. 

İkinci yarıda Kırmızı Şeytanlar, önüne gelen fırsatları iyi değerlendiremeyen Swansea karşısında 80. dakikada Lukaku'nun golüyle aradaki farkı 2'ye çıkardı. 82. dakikada sol kanattan gelişen atakta Mkhitaryan'ın ara pasını tamamlayan Manchester United, 84. dakikada Martial'in bulduğu golle karşılaşmayı 4-0 kazandı. Bu sonuçla Manchester United puanını 6'ya çıkarırken, Swansea 1 puanda kaldı.

Sitemiz yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm haklarının sahibidir. Kaynak gösterilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan köşe yazısı/haberin bir bölümü, alıntılanan habere aktif link verilerek kullanılabilir.
YUKARI