radyobir
radyobir

Ve Mario Gomez kararını açıkladı!..

Beşiktaş'ta takımda kalıp kalmayacağı uzun süredir tartışılan Alman golcü Mario Gomez, Beşiktaş'ta forma giymeyeceğini açıkladı.

20 Temmuz 2016 10:25 | Güncelleme :20 Temmuz 2016 19:21 | Kategori:

Kişisel Facebook hesabından bir açıklama yapan Gomez, ülkedeki politik durum sebebiyle Beşiktaş'a dönmeme kararı aldığını açıkladı.

İşte Gomez'in açıklaması:

"Bu kararı vermek çok zordu. Beşiktaş taraftarına benim için çok zor kararımı açıklamak zorundayım. Artık bu eşsiz statta harika taraftarlar ve harika kulüpte oynamayacağım. Kararımın sebebi tamamen politiktir. Bu kararı vermemde sportif veya başka sebepler yoktur. Son günlerde dehşet verici olaylar yaşandı. Umuyorum ki bu kararımı anlayabilirsiniz. Burada yaşadığım harika zamanlar için kulübe ve mükemmel taraftara teşekkür ederim. Politik problemlerin en yakın zamanda barış içinde çözülmesini diliyorum. Geçtiğimiz sene bu şehir ve bu kulüp kalbime çok yakındı. Tekrar görüşmek dileğiyle."

Sitemiz yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm haklarının sahibidir. Kaynak gösterilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan köşe yazısı/haberin bir bölümü, alıntılanan habere aktif link verilerek kullanılabilir.
YUKARI