radyobir
radyobir

Marmaray'da bir genç trenin altına atladı...

Marmaray Sirkeci İstasyonu'nda lise öğrencisi olduğu belirtilen 18 yaşındaki Baha Güzeycan, raylara düşerek hayatını kaybetti. Polisin intihar olarak değerlendirdiği olayda, gencin atladığı sırada tesadüfen çekim yapan bir kadının bilgisine başvuruldu.

12 Nisan 2018 14:01 | Güncelleme :12 Nisan 2018 17:08 | Kategori: Yaşam

İddialara göre, lise öğrencisi olduğu belirtilen 18 yaşındaki Baha Güzeycan, Marmaray Sirkeci İstasyonu'nda metronun geçtiği sırada raylara düştü.Marmarayda korkunç ölümün detaylarına ortaya çıktı Güzeycan olay yerinde hayatını kaybederken vatandaşların ihbarı üzerine istasyona polis ve sağlık ekipleri sevk geldi. Olay nedeniyle seferler Kazlıçeşme istikametinde durduruldu.

TESADÜFEN FOTOĞRAFINI ÇEKTİ

Soruşturma kapsamında gencin, raylara düştüğü sırada tesadüfen çekim yapan bir kadının bilgisine de başvuruldu. Yapılan incelemelerin ardından ceset Adli Tıp Kurumuna götürüldü. Polis olayın intihar olduğunu değerlendirirken, seferler bir süre sonra normale döndü.



Sitemiz yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm haklarının sahibidir. Kaynak gösterilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan köşe yazısı/haberin bir bölümü, alıntılanan habere aktif link verilerek kullanılabilir.
YUKARI