radyobir
radyobir

MDT istanbul, AKM'de etkinliklere başlıyor…

İstanbul Devlet Opera ve Balesi, Modern Dans Topluluğu MDTistanbul, Atatürk Kültür Merkezi'nin Çok Amaçlı Salonu'nda, 4x8 Mini Platform etkinliği ile seyircilerle buluşacak. İlk performans 11 Aralık 2021 Cumartesi günü gerçekleşiyor.

09 Aralık 2021 15:31 | Güncelleme :09 Aralık 2021 15:34 | Kategori: Opera ve Bale

4x8 Mini Platform’da, MDTistanbul’un içinden yetişen genç koreograflar, yeni koreografi çalışmalarını sahneleyebilmeleri için fırsat buluyorlar. Diğer taraftan bağımsız çalışan modern dans üreticileri de MDTist dansçılarının yetenekleri ile koreografilerini seyirciler ile buluşturabilecekler. 4 x 8 m boyutlarındaki mini sahnede, sade ve samimi performanslar, modern dansa yeni bir soluk getirecek.

11 Aralık’daki   İlk "Mini-Platform”da, Chiara Giorda, Ferhat Güneş, Kamola Rashidova ve  İsmet Köroğlu'nun çalışmaları seyircilerin beğenisine sunuluyor.Etkinlik, 25 Aralık’da ise AKM’de  tekrar seyircilerle buluşacak.

Sitemiz yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm haklarının sahibidir. Kaynak gösterilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan köşe yazısı/haberin bir bölümü, alıntılanan habere aktif link verilerek kullanılabilir.
YUKARI