radyobir
radyobir

Meksika'da silahlı kişiler yol kesip TIR çaldı

Meksika'da silahlı kişiler, trafikte yolunu kestikleri TIR'ı çaldı. Olayın görüntüleri TIR'ın güvenlik kamerası tarafından kaydedildi.

07 Ağustos 2022 06:00 | Güncelleme :07 Ağustos 2022 09:09 | Kategori: Latin Amerika

Meksika’nın Queretaro eyaletinin Chichimequillas kabası yakınlarındaki bir otoyolda silahlı kişiler, 2 araçla bir TIR'ın yolunu keserek TIR'ı çaldı.

TIR'ın güvenlik kameraları tarafından kaydedilen görüntülerde, soygun sırasında TIR şoförü ve yanındaki yolcunun korkuya kapılarak ellerini havaya kaldırdıkları görüldü.

Tırdakiler silahlı adamların talimatıyla zorluk çıkarmadan araçtan indikten sonra suçlulardan 2’si TIR'a bindi ve olay yerinden uzaklaştı.

Olayla ilgili soruşturma başlatan polis ekipleri çalınan TIR'ı terk edilmiş halde buldu. Hırsızlar henüz yakalanamazken, güvenlik güçleri soygunda kullanılan araçlara ait bilgilerin ellerinde olduğunu ve suçluları aramaya devam edildiğini açıkladı.

Otoyolda araç hırsızlığı vakalarının sıkça yaşandığı Meksika’da yapılan bir ankete göre, otoyollar Meksikalılar tarafından en tehlikeli yerlerden biri olarak kabul ediliyor. Ankete katılanların yüzde 60’ı otoyolda kendilerini güvende hissetmediklerini ifade etti.

Sitemiz yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm haklarının sahibidir. Kaynak gösterilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan köşe yazısı/haberin bir bölümü, alıntılanan habere aktif link verilerek kullanılabilir.
YUKARI