radyobir
radyobir

Melis Birkan ile çocuklar için müzikli masallar

İş Sanat'ın bu sezon programına aldığı ve kısa sürede çok sevilen yeni çocuk etkinliği Çocuklar İçin Müzikli Masallar mart ayında da minik sanatseverleri bekliyor. Oyuncu ve yönetmen Yıldıray Şahinler'in yönettiği Çocuklar İçin Müzikli Masallar'ın bu ayki konuk anlatıcısı ise güzel oyuncu Melis Birkan olacak.

06 Mart 2017 16:21 | Kategori: Kültür & Sanat

Minik izleyiciler, Birkan’ın seçtiği Ağustos Böceği ve Karınca ile dünya masallarının izinde neşeli melodiler ve şarkıların yanı sıra renkli ışıklar, ilginç maskeler ve sürpriz bölümlerle bilinmeyen diyarlara doğru bir yolculuğa çıkacak. Aytek Önal ve Selim Can Yalçın’ın neşeli canlandırmalarına Eren Aydoğan piyanosuyla eşlik edecek.

Dünya masallarının en sevilen örneklerinin seslendirileceği, çocuğunuz ve sizin için keyifli bir Pazar günü vadeden bu oyunu kaçırmak istemeyenler 19 Mart 2017 Pazar günü saat 15.00’ı ajandalarına şimdiden not edebilirler.

Sitemiz yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm haklarının sahibidir. Kaynak gösterilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan köşe yazısı/haberin bir bölümü, alıntılanan habere aktif link verilerek kullanılabilir.
YUKARI