radyobir
radyobir

Meral Akşener ağabeyini kaybetti

MHP eski Milletvekili Meral Akşener'in ağabeyi Nihat Gürer önceki gün vefat etti. Meral Akşener ağabeyinin tabutu başında dua ederken, başını tabuta koyarak büyük üzüntü yaşadı.

22 Ocak 2017 17:40 | Kategori: Yaşam

MHP eski Milletvekili Meral Akşener’in daha önce Kocaeli Ticaret Odası Başkanlığı ve MHP İl Başkanlığı yapan ağabeyi 69 yaşındaki Nihat Gürer önceki gün kanser tedavisi gördüğü hastanede vefat etti. Nihat Gürer’in cenazesi İstanbul’da bulunan özel bir hastaneden alınarak memleketi İzmit’e getirildi. İkindi vakti İzmit Fevziye Camisi’nde kılınan cenaze namazına Sinan Oğan, Koray Aydın, Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, İzmit Belediye Başkanı Nevzat Doğan, CHP Kocaeli Milletvekilleri Fatma Kaplan Hürriyet ve Haydar Akar, Merkez Bankası eski Başkanı Durmuş Yılmaz, MHP eski Kocaeli Milletvekili Lütfü Türkkan, CHP Kocaeli İl Başkanı Cengiz Sarıbay, MHP Kocaeli İl Başkanı Aydın Ünlü, Gürer’in ailesi ve yakınları ile çok sayıda vatandaş katıldı.

Sitemiz yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm haklarının sahibidir. Kaynak gösterilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan köşe yazısı/haberin bir bölümü, alıntılanan habere aktif link verilerek kullanılabilir.
YUKARI