radyobir
radyobir

BİR İSTİFA DAHA

Torku Konyaspor, teknik direktör Mesut Bakkal ile yollarını ayırdı. Yeşil beyazlı yönetim bu göreve Aykut Kocaman, Hikmet Karaman ve Sergen Yalçın'dan birini düşünüyor.

25 Ekim 2014 19:58 | Güncelleme :25 Ekim 2014 20:01 | Kategori:

Torku Konyaspor, teknik direktör Mesut Bakkal ile yollarını ayırdı. 
Bu sezon ligde istediği başarıyı yakalayamayan ve 3 mağlubiyet, 3 beraberlik ve 1 beraberlik alarak 6 puanla ligin 15’inci sırada yer alan yeşil beyazlı ekip, teknik direktör Mesut Bakkal ile karşılıklı anlaşıp, sözleşmeyi fesh etti.
Torku Konyaspor Basın Sözcüsü Ahmet Baydar, ”Mesut Bakkal ile karşılıklı anlaşarak yollarımızı ayırdık. Yeni teknik direktör için birkaç aday var. O isimlerle temas halindeyiz. Pazartesi gününe kadar teknik direktör sorununu çözmeyi planlıyoruz.”dedi.
Torku Konyaspor’un, teknik direktörler Aykut Kocaman, Hikmet Karaman ve Sergen Yalçın ile temas halinde olduğu öğrenildi.
Süper Lig'de daha önce de Gençlerbirliği, teknik direktör Mustafa Kaplan ile yollarını ayırıp İrfan Buz'u getirmişti.

Sitemiz yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm haklarının sahibidir. Kaynak gösterilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan köşe yazısı/haberin bir bölümü, alıntılanan habere aktif link verilerek kullanılabilir.
YUKARI