radyobir
radyobir

Mevlit yemeğinde 44 kişi hastanelik oldu

Amasya'da yedikleri mevlit yemeğinin ardından bulantı ve baş dönmesi şikayetiyle hastaneye kaldırılan 3'ü yetişkin 41'i Kur'an kursu öğrencisi 44 kişi tedavi altına alındı.

31 Ekim 2017 05:29 | Kategori: Yaşam

Edinilen bilgiye göre, akşam saatlerinde bir hayırsever mevlit için yaptırdığı tavuklu pilavdan kent merkezindeki Büyükağa Kur’an kursuna götürdü. Yemekten yiyen 3 yetişkin ve 41 öğrenci bir süre sonra mide bulantısı ve şikayetiyle Amasya Üniversitesi Sabuncuoğlu Şerefeddin Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne başvurdu. İlk müdahalenin ardından serum tedavisi uygulanan öğrenciler kontrol amacıyla hastaneye yatırıldı. İl Müftüsü Abdulkadir Keşvelioğlu da hastaneye gelerek öğrencilerin durumları hakkında bilgi aldı.

İl Gıda Tarım ve Hayvancılık Müdürlüğü yetkililerinin de inceleme yapılması için yenilen yemekten numune aldığı öğrenildi.

Sitemiz yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm haklarının sahibidir. Kaynak gösterilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan köşe yazısı/haberin bir bölümü, alıntılanan habere aktif link verilerek kullanılabilir.
YUKARI