radyobir
radyobir

Mezuniyet balosuna böyle katıldı!..

Vancouver'de koşuya çıkan Kanada Başbakanı Justin Trudeau, spor kıyafeti ile mezuniyet balosuna katılan gençlerle fotoğraf çektirdi.

21 Mayıs 2017 06:26 | Güncelleme :21 Mayıs 2017 19:04 | Kategori: Dünya

Dünyanın en genç başbakanlarından biri olan Kanada Başbakanı Justin Trudeau, adından söz ettirmeye devam ediyor. Siyasi açıklamalarının yanı sıra sosyal hayatı ve kendisine yönelik ilgiyle gündemden düşmeyen genç Başbakan bu kez, planlı olmayan bir programla gençlerin karşısına çıktı. Cuma akşam saatlerinde yürüyüşe çıkan Justin Trudeau, Vancouver’de bir lisenin mezuniyet balosunda görüldü. Spora düşkünlüğü ile bilinen ve eski bir boksör olan Trudeau, spor kıyafeti ile mezuniyet balosuna katılan gençlere katıldı.

Baloya katılan Constantine Maragos o anları şöyle anlattı: "Fotoğraf çektiriyorduk. Daha sonra Trudeau, koşuyordu. İlk önce ‘Kanada Başbakanı neden deniz kenarında koşuyor’ diye düşündük. Daha sonra da fotoğrafa katılması için Başbakana seslendik. Başbakan da fotoğrafa katıldı. Kendisine minnettar kaldık”

Kanadalı siyasetçi, Suriyeli sığınmacılara verdiği destek, eşcinsel yürüyüşüne katılması ve kendisini feminist olarak ilan etmesiyle dünyanın farklı noktalarından insanların desteğini almıştı. Genç Başbakan, Kanada’ya gelen sığınmacıları havalimanında karşılayarak herkesin takdirini toplamıştı.

Sitemiz yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm haklarının sahibidir. Kaynak gösterilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan köşe yazısı/haberin bir bölümü, alıntılanan habere aktif link verilerek kullanılabilir.
YUKARI